Güncelleme Tarihi:
Şirket ortaklarından Levent Gül, 2010 yılında Karabağlar’da yeni modern tesislerine geçmelerinden sonra, işletmeleri kendine ait yerlerde şubeleşmeye geçtiklerini söyledi. Gül, Ege Bölgesi ve İzmir içerisinde franchise bayilikler vermeye devam ettiklerini, Manisa, Kuşadası, Denizli, Aydın, Çeşme’de bölge bayilikleri verileceğini açıkladı, “Geçen yıl öncelikle Ege Bölgesi ve İzmir içerisinde franchise vermeyi planlayan firmamız 2013 yılında bu hedefine daha da yoğunlaştı. Yaklaşık iki yıldır iyi bir konsept ile bayilikler vermeye başladık. Bizler de yüksek gelir elde etmek isteyen yatırımcıları bu fırsatı değerlendirmeye davet ediyoruz. Özellikle Manisa, Turgutlu, Kuşadası, Denizli, Aydın, Çeşme gibi ilçelerde bayilikler vermeyi planlıyoruz” dedi.
Geniş yelpaze
İZMİR’de 7 yıl önce hizmete başlayan Sini Ev Böreği ve Baklava, Karabağlar’daki modern üretim merkezinin ardından kısa sürede Gaziemir, Buca, Güzelyalı, Karşıyaka, Hatay Nokta ve Hatay Üçkuyular şubelerinin ardından Narlıdere’yi de hizmete açtı. Şirket ortaklarından Levent Gül, 2010 yılında Karabağlar’da yeni modern tesislerine geçmelerinden sonra, işletmeleri kendine ait yerlerde şubeleşmeye geçtiklerini söyledi. Gül, Ege Bölgesi ve İzmir içerisinde franchise bayilikler vermeye devam ettiklerini, Manisa, Kuşadası, Denizli, Aydın, Çeşme’de bölge bayilikleri verileceğini açıkladı, “Geçen yıl öncelikle Ege Bölgesi ve İzmir içerisinde franchise vermeyi planlayan firmamız 2013 yılında bu hedefine daha da yoğunlaştı. Yaklaşık iki yıldır iyi bir konsept ile bayilikler vermeye başladık. Bizler de yüksek gelir elde etmek isteyen yatırımcıları bu fırsatı değerlendirmeye davet ediyoruz. Özellikle Manisa, Turgutlu, Kuşadası, Denizli, Aydın, Çeşme gibi ilçelerde bayilikler vermeyi planlıyoruz” dedi.