Sığacık’ta bir lezzet ustası aile işletmesi

Güncelleme Tarihi:

Sığacık’ta bir lezzet ustası aile işletmesi
Oluşturulma Tarihi: Mart 19, 2011 21:53

Türkiye’nin ilk Cittaslow’u (Sakin Şehir) İzmir Seferihisar’ın gözde yeri Sığacık’ta, yöresel yemek satan işyerlerinin sayısı her geçen gün artıyor.

Haberin Devamı

Bunlardan biri de kale girişindeki Çelebi Kafe. Deniz Tufan ve Temel Okyar’ın işletmeciliğini yaptığı mekan özellikle zengin balık çeşitleriyle dikkat çekiyor. ‘Kalamarlı Pilav’, ‘Kalamar Tava’, ‘Adabeyi Balığı’, ‘Kupes Kızartma’, ‘Mandalinalı Dondurma’ sunulan ikramlardan bazıları. Aşçılığını işletme sahiplerinin eşlerinin, servisleri ise çocuklarının yaptığı kafe, eşsiz lezzetleri ekonomik fiyatlarla sunuyor. Çelebi Kafe’de balık-ekmek 4 lira, kalamarlı pilav 8 lira, çipura+salata 10 lira, adabeyi balığı ise 20 liradan satılıyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!