Sanayiciler stres attı

Güncelleme Tarihi:

Sanayiciler stres attı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 28, 2011 00:00

İZMİR Atatürk Organize Sanayi Bölgesi’nin (İAOSB) bölge sanayicileri arasındaki dostluk ve birlikteliği güçlendirmek amacıyla geleneksel hale gelen ‘Dayanışma Gecesi’nin 4’üncüsünde Grup Müzikal, Fatih Erkoç ve Gülben Ergen keyifli dakikalar yaşattı.

Haberin Devamı

Çeşme Sheraton Otel’de CHP İzmir Milletvekili Mehmet Ali Susam, Ak Parti İzmir Milletvekili Rıfat Sait’in de katıldığı gecede, Türkiye’nin altyapısı en gelişmiş ve modern bölgeleri arasında yer alan İAOSB’nin sosyal ve kültürel aktiviteleriyle de göz doldurduğunu söyleyen Yönetim Kurulu Başkanı Hilmi Uğurtaş, çalışan, üreten, istihdam yaratan, vergi veren, ihracat yapan sanayicilerin kendilerine yeterince zaman ayıramadıklarını belirtti. Uğurtaş, “İAOSB yönetimi olarak sosyal sorumluluklarımızın bilincindeyiz. Bu düşünceyle sadece altyapıda değil, sanayicinin günlük yaşantısını kolaylaştırma konusunda da öncü olmak ve birlikteliğimiz pekiştirmek istiyoruz” dedi

Gecede Ege Bölgesi Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ender Yorgancılar ile eski dönem İAOSB Yönetim Kurulu Başkan Vekili Nihat Karakartal’a geçmiş dönem hizmetlerinden dolayı plaket verildi.

2 kurumun güçlü işbirliği

Haberin Devamı

İZMİR Ticaret Odası Eğitim ve Sağlık Vakfı ile İzmir Ekonomi Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi (EKOSEM) işbirliği ile düzenlenen eğitimler sektörel olarak hem firmalara hem de kişilere büyük katkı sağlıyor. İzmir Ticaret Odası Eğitim ve Sağlık Vakfı’nın Alsancak’taki eğitim salonlarında 2010 yılında verilen toplam 9 eğitim programında toplam 186 kişi sertifika alırken, 2011’de 35 programda 604 kişi sertifika almaya hak kazandı. 2012 yılında da eğitim programlarına ağırlık verilecek.

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!