Samet ayakları çıplak bulundu

Güncelleme Tarihi:

Samet ayakları çıplak bulundu
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 16, 2009 00:00

Oyun oynamak için çıktığı kapının önünden bir anda kaybolan 1.5 yaşındaki Samet Aydemir, ormanlık alanda bulundu.

Haberin Devamı

İZMİR’in Gaziemir İlçesi’nde oyun oynamak için kapının önüne çıkan 1.5 yaşındaki Samet Aydemir, kayıplara karıştı. Minik çocuk dün ormanlık alanda yalın ayak halde bulundu. İki çocuk annesi Songül Aydemir (26), 1.5 yaşındaki oğlu Samet’le birlikte ablası Aynur Aydemir’e (35) misafirliğe gitti. Annesi ve teyzesinin kahvaltı yaptığı sırada, küçük çocuk oyun oynamak için evin önüne sokağa çıktı. Bir süre sonra anne Aydemir oğlu Samet’e bakmak için kapının önüne çıktığında çocuğunu göremedi. Oğlunu aramaya başlayan Songül Aydemir, aramalara rağmen küçük Samet’i bulamayınca durumu polise bildirdi.

Annenin gözyaşları

Çocuğunun bulunamaması üzerine sinir krizi geçiren anne Songül Aydemir, “Benim ciğerim parçalanıyor. Allah rızası için gören bilen varsa bana haber versin” diye gözyaşı döktü. Sevindirici haber dün akşam saatlerinde geldi. Samet Aydemir aramay yapan Sivil Savunma Ekipleri tarafından bulundu. Aydemir’in evlerinden yaklaşık üç kilometre uzaklıkta ormanlık alanda saat 15.30 sıralarında bulunduğu öğrenildi. Çıplak ayaklı olan çocuğun ayaklarında birşey olmadığı dikkat çekti. Haberi alan aile büyük sevinç yaşadı.

Bulana ödül vardı

Haberin Devamı

Baba Mustafa Aydemir maddi durumunun çok iyi olmamasına rağmen minik Samet’i bulan veya yerini söyleyeni ödüllendireceğini açıklamıştı. Küçük Samet’in kaçırıldıktan sonra buraya bırakılmış olabileceği bildirildi. Küçük Samet, ablası Ayşegül Aydemir ile birlikte.

Köpekle arandı

Polis ekipleri, arama köpeğiyle gece geç saatlere kadar çalışmalarını sürdürürken yaklaşık iki yıl önce Mardin’den İzmir’e gelen 7 yaşında Ayşegül isminde bir de kızları bulunan ailenin küçük çocuğu Samet’in izine rastlanmadı. Samet, dün akşam saatlerinde Sivil Savunma Ekipleri tarafından bulundu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!