Rus turistler çamuru sevdi

Güncelleme Tarihi:

Rus turistler çamuru sevdi
Oluşturulma Tarihi: Haziran 02, 2008 00:00

Muğla’nın Köyceğiz İlçesi’ne bağlı Çandır Köyü’ndeki ünlü "Aquamia" adlı çamur banyosu Rus akınına uğradı.

Dalyan Çamur Banyoları adıyla ünlenen "Aquamia", bu sezon Ruslar’ın gözdesi oldu. Genelde Antalya bölgesini tercih eden Ruslar’ın Muğla bölgesine de gelmeye başlaması turizmcilerin yüzünü de güldürdü. Rusya’da kaptanlık yapan eşi Turpak Anton Nisterenko (40) ve oğlu Sergey (11) ile ilk kez Marmaris’e tatile gelen öğretmen Tatyana Nisterenko (34) çamur banyosuna hayran kaldığını belirterek "Çamur çok güzel. Türkiye’ye ilk kez geliyorum. Gerçekten çok güzel yerler var. Çamur banyolarına hayran kaldım. Ailece tekrar gelmeye karar verdik" dedi.

İnternetten gördüler

Rusya’nın Smolensk Şehri’nden gelen 24 yaşındaki Olga Moskalevo da çamur banyolarını internetten gördüğünü söyledi. Moskalevo "Bu kadar güzel olacağını sanmıyorduk. Cildim pamuk gibi oldu" diye konuştu.

Çamur Banyosu Müdürü İbrahim Uysal çamurun genellikle İngilizler’in gözdesi olduğunu, ancak son bir aydır Rus akını yaşadıklarını söyledi. Uysal, "Nedenini bilmiyorum ama müşteri müşteridir. Bizim görevimiz onları mutlu etmek ve ülkemizin güzelliklerini onlara göstermek" dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!