Robak'tan söz: “On golüm var”

Güncelleme Tarihi:

Robaktan söz: “On golüm var”
Oluşturulma Tarihi: Ocak 29, 2013 00:00

KSK'nin 1,5 yıllığına el sıkıştığı Marcin Robak bakın kaç gol garantisi verdi.



Konyaspor'un Süper Lig'de yer aldığı 2010-11 sezonunda, yine ara transferde Türkiye'ye adım attığını belirten Robak, “O sezon yeşil-beyazlı formayla yarım devrede dört gol attım, ancak küme düştük. PTT 1. Lig'de geçen sezon 8 kez fileleri havalandırdım Mersin İdmanyurdu'na büyüt ümitlerle gittim, ancak umduğum ortamı bulamadım. Paramı da alamayınca mukavelemi feshettim. KSK'de yeniden doğacağım” dedi.
Lisansının çıkması için TFF'nin onayını bekleyen Polonyalı golcü, “Ankaragücü maçında oynayabilecek durumdayım. Canlı izlediğim Şanlıurfa maçında KSK'li kadın taraftarların tezahüratları beni çok etkiledi. Cezasız maçlarımızdaki ortamı sabırsızlıkla bekliyorum” diye konuştu. Bu arada Kaf-Kaf, ödemelerin gecikmesi durumunda, Robak'a 1,5 yıllık anlaşmanın tamamını tazminat olarak ödememek için sözleşmeye özel madde koydu. Sezon sonunda, iki taraf da her hangi bir şart sürmeden ayrılma hakkı olacak.

Ezeli rakiplerin Anıl kapışması
KARŞIYAKA ile Göztepe, Akhisar Bld'nin satış listesine koyduğu Anıl için bir kez daha karşı karşıya geldi. KSK, bir süredir bireysel antrenmanlarını Çiğli Selçuk Yaşar Tesisleri'nde yapan Anıl'ı kiralık veya bonservisini kendisi alması şartıyla isterken, Göz-Göz'un ise üç yıllık mukavele önerdiği ifade edildi. Sarı-kırmızılı ekibin altyapısından yetişen Anıl'ın, sezon sonuna kadar KSK'de boynamaya daha sıcak baktığı bildirildi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!