Robak geldi

Güncelleme Tarihi:

Robak geldi
Oluşturulma Tarihi: Ocak 29, 2013 00:00

“KSK’de yeniden doğacağım” diyen Marcin Robak, şu sözü verdi:

Haberin Devamı

KARŞIYAKA’nın 1,5 yıllığına el sıkıştığı Marcin Robak, “Hedefim sezon sonuna kadar en az 10 gol atmak’ dedi. Konyaspor’un Süper Lig’de yer aldığı 2010-11 sezonunda, yine ara transferde Türkiye’ye adım attığını hatırlatan Robak, “O sezon yarım devrede 4 gol attım ancak küme düştük. PTT 1. Lig’de geçen sezon 8 kez fileleri havalandırdım. Mersin’e büyüt ümitlerle gittim, ancak umduğum ortamı bulamadım. Paramı da alamayınca mukavelemi feshettim” bilgilerini verdi.

Özel sözleşme

LİSANSI için TFF’nin onayını bekleyen Polonyalı golcü, “KSK’de yeniden doğacağım. Fiziksel olarak hazırım ve Ankaragücü maçında oynamayı ve ilk golümü atmayı umuyorum” dedi. Bu arada Kaf-Kaf, ödemelerin gecikmesi durumunda Robak’a 1,5 yıllık anlaşmanın tamamını tazminat olarak ödememek için sözleşmeye özel madde koydu. Sezon sonunda, iki taraf da her hangi bir şart göstermeden ayrılma hakkına sahip.

Haberin Devamı


Kaf-Kaf’ın kadınları böyleyse...

Yeni takımı KSK’nin formasını sırtına geçirip objektiflerin karşısına geçen Marcin Robak, Karşıyaka’nın harika bir yaşam merkezi olduğunu söyledi. Yeşil-kırmızılı tribünlere de değinen Robak, “Canlı izlediğim Şanlıurfa maçında kadın taraftarların tezahüratları beni çok etkiledi. Cezasız maçlarımızdaki ortamı sabırsızlıkla bekliyorum” diye konuştu.

Ezeli rekabette Anıl için yarış var

KARŞIYAKA ile Göztepe, Akhisar Bld’nin satış listesine koyduğu Anıl için bir kez daha karşı karşıya geldi. KSK, bir süredir bireysel antrenmanlarını Çiğli Selçuk Yaşar Tesisleri’nde yapan Anıl’ı kiralık veya bonservisini kendisi alması şartıyla isterken, Göz-Göz’un ise 3 yıllık mukavele önerdiği ifade edildi. Sarı-kırmızılı ekibin altyapısından yetişen Anıl’ın, sezon sonuna kadar KSK’de oynamaya daha sıcak baktığı bildirildi.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!