Pamukkale’de çılgın proje

Güncelleme Tarihi:

Pamukkale’de çılgın proje
Oluşturulma Tarihi: Nisan 30, 2015 01:28

DENİZLİ’nin Pamukkale İlçesi’nde, belli noktalara yerleştirilen ’ikram çeşmesi’ ile vatandaşlar, kışın çorba ile ısınırken yazın limonata ve soğuk meşrubatlarla serinleyecek.

Haberin Devamı

Pamukkale Belediyesi, 2’si mobil, 5 ikram çeşmesini özel sipariş ile ilçeye getirdi. Kış aylarında çorba, yaz aylarında ise soğuk meşrubatların akacağı ikram çeşmesinden günde binlerce insan faydalanacak. Bir çeşmede en az bin bardaklık içecek olacak. İlçenin önemli noktalarına konulacak ikram çeşmeleri ayrıca, mimari ve görsel anlamda da Osmanlı izlerini taşıyor.

Pamukkale’de çılgın proje

AK Partili Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, belediye bahçesindeki ikram çeşmesinden ilk olarak sabah personele sıcak çorba ikramında bulundu. Çeşmelerle hem yaz hem kış döneminde ilçe halkına ikramlarda bulunacağını vurgulayan Başkan Gürlesin, "Halkımızın beğenisini kazanacağını düşündüğümüz ve Denizli’de ilk olan ikram çeşmeleri projesini hayata geçirmenin mutluluğu içindeyim. Hayır ve ikram kültürümüzün önemli bir parçası. İkram çeşmelerimizle bu kültürümüzü daha geniş kitlelere taşıyacağız. Kışın sabahın erken saatlerinden itibaren çeşmeden çorbalar akacak.

Haberin Devamı

Pamukkale’de çılgın proje

O soğuk havada vatandaşlarımızın içini ısıtacağız. Yazın ise çeşmeden limonata gibi soğuk meşrubatlar akacak ve yine halkımızı ferahlatacağız. İkram Çeşmelerimizin içindeki düzenekle kış ve yaz halkımıza bu ikramlarımızı sağlıklı bir ortamda sunmuş olacağız. Bir tanesi üniversite öğrencilerimizin ve üniversite hastanemize gelen vatandaşların yararlanması amacıyla o bölgeye konulacak. Mimari ve görsel olarak da İkram Çeşmelerinin büyük beğeni toplayacağını düşünüyorum. İlk olarak 51’inci Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu Denizli etabında halkımıza mobil ikram çeşmelerimizle hizmet edeceğiz" dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!