“Oyunu seven saymaya gelsin”

Güncelleme Tarihi:

“Oyunu seven saymaya gelsin”
Oluşturulma Tarihi: Ekim 20, 2015 17:00

Geçtiğimiz seçimlerde vatandaşın oyuna sahip çıkması için başlattığı hareketi demokrasi bilincine dönüştüren ‘Oy ve Ötesi’ oluşumu 1 Kasım için de kolları sıvayacak.

Haberin Devamı

Toplam 106 bin gönüllünün desteğini alan Oy ve Ötesi, başta İzmir olmak üzere Ege’ye de ‘Oyunu seven saysın’ çağrısı yaptı. Gönüllü olmak isteyenleri yarın saat 19:30’da Karşıyaka Kent Konseyi Salonu’nda, cuma günü de 18:00-20:00 ve 20:30-22:30 arasında Konak Belediyesi Türkan Saylan Kültür Merkezi’ne davet etti.

Ege Koordinatörü Melek Demir, İzmir’de ihtiyaç duyulan 8 bin sandık gözlemcisi için çağrı yaptı: “Ege’de çalışma alanımıza giren Aydın, Muğla, Manisa ve Denizli için ise 500’erden 2 bin kişi hedefliyoruz. Gönüllülerimiz müşahit olmaya ne kadar erken karar verirse eğitim sürecimiz de o kadar sağlıklı ilerleyecek.”

Aydın’da hedefimizin gerisindeyiz

Demir, “Türkiye genelinde 43 ilde binlerce gönüllüyle sandıkların en az üçte birine dokunmayı amaçlıyoruz. Ege illerinden yoğun destek var. Sadece Aydın’da hedefimizin biraz altındayız. Oyunu seven, şeffaflıktan emin olmak isteyen gönüllüleri çalışmalarımıza bekliyoruz” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!