Güncelleme Tarihi:
Serpme meze, peynir, söğüş, kasap köfte, tavuk pirzola, yaprak bonfile, kiremitte ciğer, salata çeşitleriyle hizmet veren Pasaport’taki üç katlı mekan, fasıla da başladı. Program her çarşamba, cuma ve cumartesi günleri 20.00’da başlıyor 01.00’e kadar sürüyor. Kurucusu Mustafa Özdemir, tek amaçlarının, konuklarının ayrılırken mutlu olduklarını görmek olduğunu söylüyor, “Tüm çabamız bunun için” diyor. En iddialı oldukları lezzetin kiremitte ciğer olduğunu söyleyen Özdemir, ciğeri kasaptan bizzat kendisinin seçtiğini, işlediğini ve mutfağa girip pişirdiğini belirtiyor. Ekmeği bile kendilerinin yaptığını kaydeden Mustafa Özdemir, “Fiks mönü uyguluyoruz. Ekonomik rakamlara, insanların mekanımızdan mutlu gittiğini görmek bizim için yeterli” diye konuşuyor.