Güncelleme Tarihi:
27 Şubat’a kadar Margaux Restaurant’a konuk olan Antakyalı şefler, yöresel lezzetlerini Mövenpick Hotel İzmir’in mutfağına taşımayı sürdürüyor. İki hafta boyunca hazırlanan yöresel tatlar, öğlenleri açık büfe, akşamları ise a la carte olarak sunuluyor. SunExpress Havayolları’nın sponsor olduğu "Hatay Lezzetleri Festivali"ne katılan konuklardan iki kişi 15-27 Şubat tarihleri arasında her gün, Hatay’a gidiş dönüş uçak bileti kazanacak. Akşamları Margaux Restaurant’a gelerek o ayın konuk mutfağını tercih eden ve #Movenpicksunexpressileucuruyor hashtagi ile facebook, twitter ve instagram’da paylaşım yapanlardan iki kişi, hediye uçak bileti ile Hatay’a uçacak.
Antakya’dan gelen şeflerin spesiyalleri arasında yer alan kağıt kebabı, zahter salatası, tepsi kebabı, oruk kebabı, künefe gibi birbirinden leziz ve daha nice eşsiz tatlar, festival boyunca menüde yer alıyor.