Güncelleme Tarihi:
Derneğin İzmir Kurucu Başkanı Bülent Akgerman’ın ev sahipliğinde düzenlenen geceye, dernek üyeleri ve eşleri katıldı. Akşam yemeğinde konuklara, Mövenpick Hotel İzmir Başaşçısı Barış Torcu ve ekibi tarafından gurme dokunuşlarla hazırlanan 9 aşamalı bir menü sunuldu. Birbirinden seçkin lezzetlere, Enis Güner’in anlatımıyla 6 çeşit özel şarap eşlik etti. Gecede füme somon ve portakal çorbası, tava deniz tarağı, somon gravlax, ördek butuyla oldurulmuş tortellini, baklava hamuruna sarılmış süt kuzu bonfile, kaz ciğeri ve kırmızı şarap sos eşliğinde orkinos fileto gibi birbirinden ilginç yemek çeşitleri sunuldu. Menünün tatlıları zencefil panna cotta ve kızarmış keçi peyniri oldu. Gecenin sürprizi ise beklenmedik bir anda arya söylemeye başlayan, servis elemanı gibi görünen tenor ve sopranoydu.