Moskova Fuarı'nda Çanakkale tanıtıldı

Güncelleme Tarihi:

Moskova Fuarında Çanakkale tanıtıldı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 18, 2015 01:11

ÇANAKKALE Ticaret Borsası (ÇTB) Yönetim Kurulu Başkanı Kaya Üzen, Rusya’nın başkenti Moskova’da düzenlenen “Prod Expo Fuarı”nda yapılan tanıtımın verimli geçtiğini söyledi.

Haberin Devamı

Fuarın, Avrupa Birliği ile Rusya Federasyonu arasındaki kriz nedeniyle ayrı bir önem kazandığını vurgulayan Üzen, Rusya ve Doğu Avrupa’nın en büyük yıllık ihtisas fuarı olan ve 100 bin metrekare alanda gerçekleşen fuarda, 65 ülkeden yaklaşık 2 bin katılımcının yer aldığını belirtti. Üzen, Güney Marmara Kalkınma Ajansı (GMKA) tarafından tahsis edilen 40 metrekarelik stantta bölge firmaları ve markaları olarak hazır bulundukları bilgisini vererek, şunları kaydetti:

Pazar genişleyecek
“Fuar esnasında iş olanakları hakkında da görüş alışverişinde bulunup pazarımızı genişletmek adına çalışmalar yaptık. Aynı zamanda Çanakkale Ticaret Borsası üyeleri ve Çanakkale markaları için ne gibi fırsatlar olabileceğini analiz ettik. Çanakkale, Balıkesir ve Aydın iş adamları heyeti olarak resmi ziyaretlere katıldık. Çok yararlı oldu, meyvelerini yakın gelecekte toplayacağımıza inanıyoruz.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!