Merkezefendi’den anaokulu

Güncelleme Tarihi:

Merkezefendi’den anaokulu
Oluşturulma Tarihi: Kasım 24, 2015 15:15

DENİZLİ’nin Merkezefendi Belediyesi, Vali Necati Bilican Mesleki Eğitim Merkezi bahçesine anaokulu yaptıracak.

Haberin Devamı

Merkezefendi Belediyesi, 1 milyon 300 bin liraya mal olacak anaokulu yaptıracak. AK Partili Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu ile Vali Şükrü Kocatepe, Vali Necati Bilican Mesleği Eğitim Merkezi bahçesine yapılacak anaokulu için protokol imzaladı. Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz da törene katıldı.

Belediye olarak hizmetlerin yanı sıra çeşitli sosyal sorumluluk projeleri de yürüttüklerini söyleyen Başkan Subaşıoğlu, "Eğitime destek kapsamında belediyemiz sınırları içinde okullara 22 halı saha yaptık. 4 bin 67 lise öğrencisini İstanbul’a geziye gönderiyoruz. 5 bin öğrenciye bisiklet dağıttık. Şimdi de anaokulu yaptıracağız. Sümer ve Sevindik mahallemizdeki vatandaşlarımızın çocukları bu anaokulunda öğrenim görecek. Eğitime olan desteğimiz devam edecek" dedi.

Vali Kocatepe de Denizli’de eğitime birlik, beraberlik ve dayanışma içinde destek olunduğunu söyledi. Merkezefendi Belediyesi’nin de bu kapsamında eğitime destek verdiğini dile getiren Vali Kocetepe, Başkan Subaşıoğlu’na teşekkür etti.

Konuşmaların ardından anaokulu protokolü Vali Kocatepe, Başkan Subaşıoğlu ve Milli Eğitim Müdürü Oğuz tarafından imzalandı.

Anaokulunun 1822 metrekare alanda 1 katlı ve 6 derslikli olacağı belirtildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!