Manisaspor zincirleri kaldıracak

Güncelleme Tarihi:

Manisaspor zincirleri kaldıracak
Oluşturulma Tarihi: Şubat 26, 2010 00:00

Hükmen kazandığı Ankaraspor maçı dışında son 11 haftada 6 yenilgi, 4 beraberlik alan, iç saha performansı da parlak olmayan siyah-beyazlı ekip, deplasmanlardan 11 puan çıkaran Diyarbakır’ı gözüne kestirdi. Reha Kapsal, “Seyirci desteğiyle düze çıkacağız” dedi.

Haberin Devamı

SÜPER Lig’de kurtuluş mücadelesi veren bütün takımlar Manisaspor ile Diyarbakır arasında pazar günü saat 14.00’te 19 Mayıs Stadı’nda oynanacak altı puanlık maça kilitlenirken, siyah-beyazlı ekibin teknik patronu Reha Kapsal öğrencilerinin beynini yıkıyor. Önce Diyarbakır, sonra Denizli önünde iç sahada verecekleri sınavların hayati önem taşıdığını hatırlatan Kapsal, yeşil-kırmızılı ekibin dış sahadaki başarılı performansına dikkatleri çekiyor. Son 11 haftada hükmen kazandığı Ankaraspor karşılaşması dışında galibiyeti bulunmayan Tarzan 6 yenilgi, 4 beraberlik alırken; Diyarbakır iç sahada 7 puanla yetindi, dışarıdan   ise 11 puan getirdi.
ÜRKÜTEN İSTATİSTİK
? Ankaraspor önünde aldığı hükmen galibiyetle birlikte 21 puanı olan Diyarbakır’ın, Trabzon’u deplasmanda 2-1 mağlup etmesi, Beşiktaş (0-0) ve Fenerbahçe’den (1-1) puan sökmesi, Sivas’ı kendi seyircisi önünde dize getirmesi (2-1) Tarzan’ın çok dikkatli olması gerektiğini gösteriyor. Diyarbakır dış sahada 11 puan toplarken, Manisaspor’un 19 Mayıs Stadı’nda 10 puanla yetinmesi de Teknik Direktör Reha Kapsal’ı ürküten bir istatistik. Tarzan, Sivasspor önünde aldığı 3-1’lik galibiyetten sonra iç sahada oynadığı son yedi karşılaşmada üç puanı bir arada göremedi.
LİGİN BOYU KISALDI
? Evindeki son üç karşılaşmada Beşiktaş (1-1), Ankaragücü (0-0) ve Fenerbahçe (2-2) ile berabere kalan siyah-beyazlı ekip, Bursa’ya 2-0, Antalyaspor’a 2-1, Gaziantep’e 3-0, Kayserispor’a ise 1-0 yenilmekten kurtulamadı. Ligin boyu kısaldıkça maçların öneminin daha da arttığını her fırsatta söyleyen Teknik Direktör Reha Kapsal, Diyarbakır ve Denizli maçlarından altı puan çıkarmaları gerektiğini, Manisalıların vereceği tribün desteğiyle düzlüğe çıkacaklarından şüphesi bulunmadığını ifade etti.

Haberin Devamı

TARZAN İÇİN TEK YUMRUK

MANİSA Girişimciler Derneği’nin, Diyarbakır maçı öncesi Manolya Meydanı’nda, “Manisa uyan. Süper Lig’e devam” parolasıyla düzenlediği etkinlik büyük ilgi gördü. Vali Celalettin Güvenç, Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Celal Bayar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Semra Öncü, Emniyet Müdürü Adem Aydemir, İl Jandarma Komutanı Albay Mürsel Şahin, Manisaspor Başkanı Kenan Yaralı, Teknik Direktör Reha Kapsal ve futbolcuların hazır bulunduğu organizasyona katılan yaklaşık 1000 taraftar gövde gösterisi yaptı. Vali Güvenç, “Bu takım Süper Lig’de kalacaktır. Pazar günü 19 bin Manisalıyı stada bekliyorum” dedi. Mehter Takımı etkinliğe renk katarken, meydanda lokma döküldü, dualar edildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!