Manisaspor 'CAN'lanacak

Güncelleme Tarihi:

Manisaspor CANlanacak
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 28, 2013 02:25

KIZILYILDIZ’ın stoperi Mikic’i transfer ederek savunmadaki sıkıntıyı çözen Manisaspor, forvete yapılacak takviye için Mersin İdmanyurdu’ndan Can Erdem’i listesine aldı.

Haberin Devamı

Geçen sezonun ilk yarısında Denizlispor’da forma giyen Beşiktaş patentli santrforun teklife sıcak baktığını belirten Basın Sözcüsü Hakan Kadayıfçılar, “Görüşmeler olumlu yönde ilerliyor. Bu futbolcunun transferini en kısa sürede bitirmek istiyoruz” dedi.

ÖTE YANDAN siyah-beyazlılar, bugün sona erecek Kartepe kampında dün zirve keyfi yaptı. Teknik Direktör Kemal Özdeş ve futbolcular, sabah antrenmanından sonra telesiyejle Geyik Alanı tepesine çıktılar. Kartepe Dağı’nın nefes kesen manzarasını farklı bir noktadan izleme şansı bulan teknik heyet ve oyuncular, neşeli saatler geçirdi. Siyah-beyazlı ekip Kartepe kampını bugün noktalayıp Manisa’ya dönecek.

Sıra Murat'ta

MANİSASPOR’un Kartepe kampındaki en çalışkan oyuncularından biri olarak dikkat çeken Murat Tosun, “Yeni sezonda tribünler bambaşka bir Murat izleyecek” dedi. Altyn Asyr ve FC Ashgabat’la oynanan özel maçlarda attığı gollerle alkışlanan tecrübeli futbolcu, Kahe’yi aratmayacağını belirterek, “Geçen sezon önümde formda bir Kahe vardı. Bu sezon sıra bende” şeklinde konuştu. Murat, herkesin büyük bir özveriyle çalıştığını söyleyerek, yeni sezonda taraftarlardan daha fazla destek istediklerini de sözlerine ekledi. ? MANİSA, (DHA)

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!