Ligde dört kupada final

Güncelleme Tarihi:

Ligde dört kupada final
Oluşturulma Tarihi: Ocak 15, 2014 01:06

İLK yarıyı değerlendiren Pınar KSK Basketbol Şube Başkanı Tamer Ustaoğlu ve Antrenör Ufuk Sarıca, hedefi ligde ilk dört, kupada final olarak açıkladı.

Haberin Devamı

Tarihteki en yoğun ve zorlu ilk yarıyı geçirdiklerini belirten Ustaoğlu, “Kupada çeyrek finale çıktık. Ligde devreyi 10 galibiyetle 5. bitirdik. Kaybettiğimiz 5 maçı da kazanabilirdik. Çok zorlu Eurocup’ta son 32’ye kaldık” dedi.

2. turda 8 Euroleague, 7 de Euroleage elemesi oynayan takım olduğunu hatırlatan Ustaoğlu, şöyle devam etti: “Şu an kenti Avrupa’da temsil eden tek takımız. Spor kulüpleri şehirlerin tanıtımında önemli değer. Takviye için sponsordan yanıt bekliyoruz.” Geçen yıl ligdeki yarı final ve Eurochallenge’taki finalle başarı beklentisini artırdıklarını söyleyen Sarıca ise, şunları anlattı:

“ARTIK bizden çok daha yüksek bütçeli rakiplere yenilmemiz bile sürpriz kabul ediliyor. Ligde ilk 4 hedefine yürüyoruz. Kupada final istiyoruz. Tarihte ilk kez yer aldığımız Eurocup’ta ses getirdik, hala iddiamızı sürdürüyoruz. Oyuncularım sınırlarını zorluyor. Gerçekçi olmak, hedeflere oynamak için uzun ve kısa oyuncu takviyesi yapmamız, alternatifleri artırmamız şart.”

Haberin Devamı

Adresimiz Arena

EUROCUP’ta 2. tura deplasmanda aldığı Ratiopharm Ulm yenilgisiyle başlayan Pınar Karşıyaka, evindeki ilk maçta bu akşam Fransız JSF Nanterre’yi ağırlayacak. Karşıyaka Arena’daki mücadele saat 20.00’de başlayacak. Bilet fiyatları tam 20, öğrenci 10 TL. Lyons’un kadro dışı bırakıldığı KSK’de hafif sakatlığı bulunan Dixon oynayacak, Can’ın durumu belirsiz.

Euroleague’de F.Bahçe Ülker, Barcelona, CSKA Moskova ve Partizan’ın yer aldığı zorlu A Grubu’nu Barca’yı yenmesine rağmen beşinci sırada tamamlayan ve Eurocup’ta devam etmek zorunda kalan Nanterre, gruptaki ilk maçında Fox Town Cantu’yu sahasında 88-84 mağlup ederek gücünü kanıtladı. KSK’li kurmaylar 6. adamdan tribünleri hınca hınç doldurmasını istedi.

İkisi de iddialı

Uyumlu çalışmalarıyla Kaf-Kaf’ın potadaki başarılarında önemli rol oynayan Şube Başkanı Tamer Ustaoğlu ile Antrenör Ufuk Sarıca, ilk yarıyı değerlendirdikleri basın toplantısında iddialı söylemlerden kaçınmadılar.

All-Star’da 3 Egeli

BEKO Basketbol Ligi’nde All-Star kadrosuna Ege takımlarından 3 oyuncu seçildi. Pazar günü Mersin’de yapılacak organizasyonda Pınar Karşıyaka’dan Batista ve Uşak Sportif’ten Carter yabancı yıldızlar, Uşak’tan Orhan ise yerli yıldızlar kadrosunda mücadele edecek.

Haberin Devamı

Miniklere KSK aşışı

1912 Karşıyaka Derneği’nin organizasyonuyla Örnekköy Gülsefa-Firdevs Kapancıoğlu İlköğretim’e yapılan ziyaret minikleri çok mutlu etti. Dernek yöneticilerin yanı sıra futbolculardan Mustafa Sevgi ve Erdi Kasapoğlu’nun katıldığı buluşmada, çocuklara yeşil-kırmızılı kulübün dünü ve bugünüyle ilgili bilgi verildi, öğrencilerin çeşitli konulardaki soruları yanıtlandı. Karşıyaka atkısını boyunlarına takıp, toplu fotoğraf çekimine katılan öğrenciler, ziyaretçileri Kaf-Kaf çekerek uğurladı.

Giyotine 4 kurban

KARŞIYAKA, devre arasında sözleşmesi feshedilen Kerem’in ardından Tayfun, Muhammet, Umut Koçin ve Battal’la da yolları ayırdı. İlk yarıda Adana DS ve Samsun maçlarını sakatlığını öne sürerek yarıda bırakan, pazar günü kaptan olarak çıktığı Şanlıurfa karşılaşmasında 18. dakikada pes eden Tayfun’un gönderilmesi bekleniyordu ama diğer isimler ise sürpriz karşılandı.

Haberin Devamı

ŞU ana kadar De-nizlispor’dan Ahmet Arı, Ankaraspor’dan Can Erdem ve Ç.Rizespor’dan Cenk Güvenç’e imza
attıran Kaf-Kaf 2 orta saha ve 1 stoper daha alacak. T.Linyitli Cafercan ve Gençlerbirliği’nden Yusuf Emre ile temas sürüyor.

Teniste milli gurur

GENÇLİK ve Spor Bakanlığı’nın 2016 ve 2020 olimpiyatlarına sporcu yetiştirmek için uygulamaya koyduğu proje kapsamında Karşıyakalı 4 tenisçi, 20 kişilik genişletilmiş milli takım aday kadrosuna davet edildi. 16 yaşındaki Alp Şentay, Ege Tomey, Mehmet Basri Beyazıt ve 14 yaşındaki Lara Tekbaş, uluslararası turnuvalarda kendilerini geliştirerek olimpiyatlara katılmak için vize arayacak. Yeşil-kırmızılı ekibin antrenörlerinden Yıldıray Çam ise 16 Yaş Milli Takımı’nı çalıştıracak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!