Güncelleme Tarihi:
MARMARİS Otel Restaurant Bar Ekipmanları ve Turizmde Yenilikler Fuarı (MAROB) kapsamında kadınlar arasında yemek yarışması yapıldı. Yarışmaya katılan 14 kadın, yemekleri juri üyeleri tarafından değerlendirilirken heyecanlandı. Lezzetli yemekleri otel şeflerinden oluşan jüri üyeleri tadarken, herbirisinin ayrı bir lezzete sahip olduğunu belirtti. En lezzetli üç yemeği belirlemek zorunda olan jüri, birinciliği su böreğiyle Güler Erünsal'a, ikinciliği et soteyle Alev Gençoğlu'na, üçüncülüğü balıklı havuç dolmasıyla Zarife Dişel'e verdi. Ödül olarak birinciye 100 milyon lira, ikinci ve üçüncüye de çeşitli mutfak ekipmanları verildi.
Fotoğraf: Mustafa Nur TURHAN - MARMARİS