Lezzet’in durağı bu kez Güney Ege

Güncelleme Tarihi:

Lezzet’in durağı bu kez Güney Ege
Oluşturulma Tarihi: Mart 24, 2007 02:59

CNN Türk’te yayınlanan "Yol Üstü Lezzet Durakları" isimli programının yeni bölümleri Muğla Ortaca ve Köyceğiz’de çekildi.

Ortaca’daki Toprak Ana Restoran’da kuzu tandır, nar suyu, Dalyan Beldesi’ndeki Köşem Restoran’da lezzeti dünyaca ünlü Mavi Yengeç, Köyceğiz’deki Alila Otel’de her derde deva yılan balığıyla yapılan yemeklerin hazırlanışı çekildi. Bir gün süren çekimlerde Lezzet Durakları’nın hazırlayıcısı ve sunucusu Mehmet Yaşin, yönetmeni Cengiz Özkarabakır ve kameraman Gökhan Bölükbaş görev yaptı. Özbakır, Ortaca ve Köyceğiz’de yapılan çekimlerin 5 Nisan Perşembe günü yayınlanacak 20’nci bölümde 20 dakika süreyle yer alacağını da açıkladı.
Haberin Devamı

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!