Oluşturulma Tarihi: Aralık 29, 2007 20:47
Hİndİ yerİnİ sushi alIyorİZMİR’in ilk Sushi Bar’ı Sushimi, yılbaşı sofralarında hindi yemeğine alternatif olmaya aday lezzetler ortaya koyuyor. Değişik tabaklarda "Party Size Sushi" hazırlayan Sushimi, geniş seçenekli mönüsüyle yılbaşı partilerinin vazgeçilmezi olmaya hazırlanıyor. Alsancak Ordu Evi karşısında hizmet veren mekanın sahibi Murat Alpiskender, yılbaşı akşamına özel, sipariş üzerine hazırlanan "Party Size Sushi" tabaklarına yoğun ilgi olduğunu belirterek, "Adrese servis hizmeti ile değişik lezzetleri tüketiciye ulaştırıyoruz" dedi.
HÜRRİYET / İZMİRYılbaşı için özel paketlerİZMİR’de yeniliklere imza atan Cici Meze, yılbaşı için özel hindi paketi hazırladı. Özel günde insanları mutfak çilesinden kurtaracak çok özel lezzetleri sağlıklı ve zamanında sunduklarını belirten Koordinatör Buğrahan Akçay, "Pakette 10 çeşit meze, kestaneli iç pilav ve özel soslu fırında hindi butu var" dedi. 8 kişilik 170 YTL, 12 kişilik ise 230 YTL olan paketlere siparişler 248 10 28 No’lu telefon veya hindipaketi@cicicatering.com.tr adresine verilebiliyor.
HÜRRİYET / İZMİRGürel Residence’e Kare çok yakıştıİŞLETMECİ Abdullah Özmelek, İzmir’de beşinci mekanını Gürel Residence içinde ’Kare’ adı altında hizmete açtı. 2 bin metrekare alan üzerine kurulan Kare Eğlence ve Yaşam Merkezi, aynı mekanda Cafe Brasserie, restoran, bar ve SPA olarak hizmet verecek. Özmelek, "Cafe Brasserie ve bar saat 07.00’den 23.00’e kadar açık olacak. SPA 365 gün hizmet verecek" dedi.
İZMİR, (DHA)Elazığlı Saim Usta 4. şubesini açtıTÜRKİYE’nin tanınmış çiğ köftecisi Elazığlı Saim Usta, İzmir’deki dördüncü şubesini Bornova Özkanlar’da hizmete açtı. Türkiye genelinde 30 şubesi bulunan Elazığlı Saim Usta’nın Bornova Şubesi’nin işletmecisi Yelda İlter, "Etli, etsiz ve
diyet olmak üzere hijyenik bir ortamda çiğ köfteleri özel pekmezli soslarımızla müşterilerimize sunuyoruz. 2008 yılında İzmir’de yeni şubeler açmaya devam edeceğiz" dedi.
İZMİR, (DHA)Suis Pub’ta çok özel geceler
İZMİR eğlence dünyasının genç isimleri Çağla Yamaner ile Emrah Işıkçı, Alsancak Gündoğdu Meydanı’nda eski Dejavu adlı mekanı alarak, Suis Pub adını verdikleri yeni mekanlarını açtı. Haftanın yedi günü 10.00 ile 02.00 arası açık kalacaklarını belirten Işıkçı, "70 kişilik mekanımızda 80’ler partisi, jazz partisi gibi özel gecelere imza atacağız. İzmir’deki ilk İngiliz pub tarzıyız. Mönümüzde pizza, hamburger çeşitleri, salata, alkollü, alkolsüz içecekler yer alıyor" dedi.
İZMİR, (DHA)Pastarito’nun kış mönüsü beğenildiFORUM Bornova Alışveriş Merkezi içindeki İtalyan restoranı Pastarito, müşterileri için kış mönüsü hazırladı. Ünlü televizyon programcısı Ebru Keser Erda’nın İtalya’da yaşamlarını sürdüren ortakları Kemal Aydın ve İlgin Arda ile 15 ay önce hizmete açtıkları restoran, kısa sürede İzmirliler’in ilgi odağı oldu. Dekorasyonu, hizmet anlayışı, servisi ve lezzetleriyle dikkat çeken Pastarito ortaklarından Kemal Aydın, "Yeni mönümüzle iddialıyız" dedi.
İZMİR, (DHA)Adanalım Kebap’tan 5 YTL’lik promosyon
İŞADAMI Recep Denizhan Açılkor’un sahibi olduğu Çankaya Orkide Alışveriş Merkezi’nin karşısında hizmete giren ’Adanalım Kebap’ 5 YTL’lik tanıtım fiyatıyla dikkat çekiyor. Açılış organizasyonu Agora Media Casting tarafından yapılan mekanın pazar hariç haftanın altı günü hizmet vereceğini belirten Açılkor, "75 kişilik restoranımızda yemekler ve dekorda Adana tarzını benimsedik. Ustalarımız Adana’dan geldi. Kebaplarımız ve özel şalgamla Adana’yı İzmir’e taşıyacağız" dedi.
İZMİR, (DHA)