Oluşturulma Tarihi: Aralık 15, 2007 20:36
Ciğerimi Ye’den farklı lezzetlerİZMİR’de Alsancak Akbank Sokağı’nda üç yılı geride bırakan ’Ciğerimi Ye’ adlı restoran pazar hariç haftanın altı günü 09.00 ile 21.00 saatleri arasında hizmet veriyor. Serhat-Nusret Mısırlı’nın sahibi olduğu ’Ciğerimi Ye’ mönüsünde ciğer, domates, soğan, kızarmış biber ve Edirne’ye özgü kuru kızarmış biberle servis ediliyor. İsteğe göre yoğurt, cacık veya piyaz da tercih edilebiliyor. Ev ve işyerlerine servisin yanı sıra online sipariş aldıklarını belirten Mısırlı, "50 kişilik mekanımızda İzmir’de alternatif bir lezzet sunduk. Amacımız, ciğer yemem diyenlere ciğeri sevdirmek" dedi.
İZMİR (DHA)Korumar’da eşsiz bir manzarada yemeğin tadıİZMİR’e 45 dakika mesafedeki Kuşadası Korumar Otel, 5 yıldızlı konaklama hizmeti dışında Sedir Alacart Restoran ve Sedir Disco - Bar’la da farklı bir eğlence anlayışı sunuyor. Deniz mahsülleri, Fransız ile İtalyan mutfağında iddialı olan Sedir Restoran haftanın 7 günü, profesyonel DJ eşliğinde gece 01.00’e kadar canlı müzik yapılan Sedir Bar Disco hafta sonları için farklı alternatifler arayanlar için ideal. Ayrıca, otel müşterisi olmanız da gerekmiyor. Rezervasyon sistemi ile çalıştıklarını belirten Otel Genel Müdürü Tacettin Özden, "Misafirlerimiz öğle ve akşam yemeklerini önceden rezarvasyon yaptırdıkları takdirde, mevcut menü alternatifler dışında özel siparişlerde de sınır tanımıyoruz" dedi.
HÜRRİYET / İZMİR Karşıyaka’ya Komagene şubesiTÜRKİYE’nin en büyük çiğköftecisi Komagene’nin İzmir’deki 5’inci şubesi Karşıyaka Girne Bulvarı’nda hizmete açıldı. Genç girişimci Yiğit Özcan’ın işletmeciliğinde Karşıyaka’yı geleneksel lezzetlerle tanıştıran Komagene’nin açılışını Akça Holding Yönetim Kurulu Başkanı Rıza Akça yaptı. Özcan, özel bir formülle üretilen ve içinde et bulunmayan çiğköftenin, badem, ceviz ve antep fıstığı karışımı ile servis edildiğini söyledi, ISO 22000 standardı ile üretim yaptıklarını ve sektörde lider konumunda olduklarını sözlerine ekledi.
İZMİR, (DHA)Crowne Plaza’da Asya yemekleriDÜNYADA egzotik yemekler kategorisinde başı çeken otantik Hint yemeklerini geçen mayıs ayında renkli etkinliklerle tanıtan Crowne Plaza Oteli, şimdi de Asya Yemekleri Haftası ile Çin ve Japon kültürlerine ait özel lezzetleri İzmirliler’in beğenisine sunuyor. Brasserie Restaurant’da açık büfe ve Manzara Restaurant’da set mönü olarak konuklarla buluşan Asya yemekleri, değişik tadlarla zenginleştiriliyor. Crowne Plaza Oteli yetkilileri, Japon ve Çin mutfağının farklı damak tatlarına seslenen ürünleriyle tanışmak isteyenleri Asya Yemekleri Haftası’na beklediklerini söyledi.
İZMİR, (DHA)Balığın adresi Bizim GazinoDENİZE sıfır konumuyla keyifli
balık yemenin vazgeçilmez adresi Bizim Gazino, günlük taze balıkları, kaliteli ürünleri ve güler yüzlü hizmet anlayışıyla İzmirliler’in uğrak mekanlarından. Narlıdere’de Hayati- Menderes Aktulun kardeşlerin işletmeciliğini yaptığı Bizim Gazino, denizin dibinde, ahşap ağırlıklı salaş dekorasyonuyla, birbirinden lezzetli sıcak- soğuk mezeleri, ızgara balık çeşitleriyle hafta içi ve hafta sonu biz bize sohbetlerin, dostlukların buluşma yeri. Bizim Gazino’da yemeğinizi yerken günbatımının en güzel renklerini doyasıya yaşayabilir, her gidişinizde mutlaka bir ünlü ile karşılaşabilirsiniz.
HÜRRİYET / İZMİR