Lezzet

Güncelleme Tarihi:

Lezzet
Oluşturulma Tarihi: Haziran 05, 2010 21:33

Haberin Devamı

Özel tadların değişmeyen adresi: Bornova Restoran? Mehmet KURT / izmir, (DHA)BELEDİYE karşısındaki Bornova Restoran gürültüden uzak, yapay şelaleden yükselen su sesiyle huzur bularak yemek yemek isteyenlerin adresi oldu. Yazın bahçede rahat yemek yenilip sohbet edilebilecek, kadehleri dostluğa kaldırabilecek bir ortam sunan Bornova Restoran, sahibi Berkan Baransel ve ekibiyle lezzet tutkunlarını ağırlamayı sürdürüyor. Kısa bir süre içinde fasıl müziğinin sihirli nağmelerinin de yükseleceği restoranda ürün zenginliği de göze çarpıyor. Kebaptan zeytinyağlıya, pidenin bol çeşidinden, et ve tavuk ızgarasına, mezelerden özel spesyale kadar her çeşit yemeği damak zevkinize uygun sunuyor. Bornova Restoran’da öğlen başlayan servis, gece 02.00’ye kadar sürüyor.

Haberin Devamı

Titus Feronia’da renkli hafta sonu

? HÜRRİYET / izmirArtık bir tutku haline gelen Titus-Feronio etkinlikleri çeşitli yeniliklerle başladı. Urla Zeytinler’de orman içinde motor sporları tutkunlarının buluşma noktası olan Titus’ta 600 kişilik restoranın yanısıra balık restoran da hizmete girdi. Tırmanma duvarı, paintball, atv, buggy gibi etkinlikler çocuk oyun parkı eğlenceli ve doğa ile içiçe gün geçirmeyi vaat ediyor. ATV, Jeep, motosiklet, buggy, dağ bisikleti, paintball, tırmanma duvarı, doğa sporları etkinlikleri, su sporları etkinlikleri, yaz kampı, yurnuvalar ve pentatlon yarışları şirketlere ve gruplara özel takım oyunları ve outdoor training ile renkli bir haftasonu geçirebilirsiniz. Titus Feronia Motor ve Doğa Sporları Kulübü’ne 764 82 00 no’lu telefon veyawww.titusferonia.com sitesinden ulaşılabilir.

Livia Restoran’dan Sir Winston Bistro’ya? izmir, (DHA)İZMİRLİ genç girişimci, Livia Restoran’ın sahibi Selim Baylav, Çeşme Marina’da Sir Winston Bistro adı altında ikinci mekanını açıyor. Hobisini iş haline getiren Baylav, yarım milyon dolarlık yatırımla ikinci mekanında müşterilerini ağırlayacak. 500 metrekare alana sahip, deniz manzaralı, biri teras olmak üzere iki long barı bulunan Sir Winston Bistro müşeterilerine zengin ve alternatifi bol yemek seçenekleri sunuyor. Yaz boyunca canlı müzik eşliğinde özel partilere imza atacaklarını söyleyen Selim Baylav, “Dünya mutfağından, alkol çeşitlerine kadar kusursuz mekanımızda tecrübeli kadromuz ile hizmet vereceğiz” dedi.

Aydemir artık altın Yunus’ta

Haberin Devamı

? Eray ARPAŞİN / izmir, (DHA)ÇEŞME Sheraton Otel’in yiyecek içecek müdürlüğünü yürüten Murat Aydemir, Çeşme altın Yunus Oteli’ne transfer oldu. İşe başlar başlamaz Çeşme’nin en ünlü ürünü ve sağlık dostu olan enginarlı ve sakızlı aburasi yapan Aydemir’in hazırladığı soğuk içecek gurmelerden tam not alırken, yaz sezonunda Çeşme’de çok tutacağa benziyor.

Ağaçlar arasında keyif

? Nilüfer KANDIRMIŞ, (DHA)BODRUM’da Zafer Olcay ve Biran Serdaroğlu’nun işlettiği Çilingir Sofrası Bahçe, farklı tat arayanların yeni adresi oldu. Bitez’de, 5 dönüm mandalina bahçesi içindeki, Çilingir Sofrası, mezeleriyle göz dolduruyor. Zafer Olcay, sabahları kahvaltı servisi ile güne başladıklarını belirtti, meze ve yemeklerin alışılmışın dışında tatlar olduğunu kaydetti, “Restoranımıza gelen dostlarımıza önce ne içmek istediklerini sorup, onların içecek tercihlerine göre masalarını biz donatıyoruz. Gemici pilavını, bizzat biz yapıyoruz. Ekmeği köy ocağında kendimiz üretiyoruz. 250 mandalina ağacının arasında doğal ürünlerle farklı lezzetleri tatmak isteyenleri mekanımıza bekliyoruz” dedi.

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!