Kuyumcular bayram etti

Güncelleme Tarihi:

Kuyumcular bayram etti
Oluşturulma Tarihi: Şubat 05, 2013 00:00

İzmir Uluslararası Fuar Alanı'nda gerçekleşen “JEWEX 2013 5. Alyans, Altın, Mücevher, Gümüş Takı ve Saat Fuarı” başarı ile tamamlanınca kutlama yapıldı.

Haberin Devamı



Kuyumcular sektörün en büyük fuarlarının başında gelen ve bu yıl 5'incisi gerçekleşen JEWEX 2013 şarkılarla türkülerle dans ederek sonlandırdı. Atlantis Kuyumculuk standında fasıl ekibiyle fuarın bitmesini kutlayan kuyumcular fuardan memnun ayrıldılar. Türkiye ve dünyanın dört bir yanından sektör profesyonellerini akınına uğrayan organizasyon katılımcılarını ve ziyaretçilerini memnun etti. JEWEX 2013'ü düzenleyen Gençiz Fuarcılık Genel Müdürü Osman Gençer, ortaya çıkan mutlu tablodan gurur duyduklarını söyledi. Mutlu tablonun gururunu ‘Osman Ağa' şarkısıyla sektör temsilcileriyle oynayarak kutlayan Gençer, “Piyasalarda bir durgunluk ve daralma vardı. Böylesi bir zaman dilimindeki fuarın getirilerinin yüksek olmayabileceği düşünceleri az da olsa vardı. Ancak ortaya konulan ticari performans, durgunluk dönemlerindeki fuarların büyük fırsatları ortaya koyduğunu bir kez daha ispatladı” dedi.

Haberin Devamı

Kuyumcular bayram etti

Kuyum piyasalarındaki durgunluk nedeni ile fuara yüksek bir beklenti ile girmediklerini vurgulayan sektör temsilcileri, beklediğinin çok çok üzerinde bir talep ile karşılaştığını vurguladı. Piyasadaki dalgalanmalar ve daralmalar nedeni ile hoş günler yaşamadıklarını belirten katılımcılar, fuarda ilk kez görücüye çıkardıkları koleksiyonlarına önemli ölçüde talep oluştuğunu ifade etti. JEWEX 2013 5. Alyans, Altın, Mücevher, Gümüş Takı ve Saat Fuarı'nda oluşan fırsatlar ve talep nedeni ile yaklaşık bir yıllık üretim ve pazarlama planlamasını yapabildiklerine dikkat çeken kuyumcular, gelecek yıl fuar katılımlarında stantlarını büyütmelerinin daha yararlı olacağını düşündüklerini vurguladı.

Kuyumcular bayram etti



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!