Kusursuz fırtına

Güncelleme Tarihi:

Kusursuz fırtına
Oluşturulma Tarihi: Haziran 22, 2011 14:37

“Bir kaleci, bir stoper ve belki bir santrfor daha alıp transferi bitireceğiz” diyen genç teknik patron, “Büyük tecrübe kazandım. Kafamdaki sistemi oturtursam, bizi kimse tutamaz” dedi.

Haberin Devamı

10 takviye yapıldı

Süper Lig’de geçirdiği tek sezondan çıkardığı derslerle 1. Lig’e dönen Buca kadrosunu çabuk şekillendirirken, Sait Karafırtınalar iddialı mesajlar verdi. Dış transferde 10 futbolcuyla anlaşan Fırtına’nın teknik patronu, “Bir kaleci, bir stoper ve belki bir santrfor daha alıp transferi bitireceğiz. Yardımcılık dönemimde çok önemli şeyler öğrendim. Kafamdaki sistemi oturtursam, bizi kimse tutamaz” dedi.

İskeletimiz hazır

İskeleti kalede Ömer, defansın sağında Kamil, ortasında Rockson, solda Alparslan, orta sahada Mehmet İncebacak ve Jebrin, santrforda Abdülkadir’in üzerine kuranKarafırtınalar, “Dinamik bir ekip olduk. 1. Lig için, ‘Sert geçecek’ diyorlar. Ligin sert geçeceği filan yok. Çünkü kulüpleri değişse bile futbolcular aynı futbolcular. Asıl devrimi biz yapacağız. Gençlerin yanına Faruk gibi tecrübelileri de aldık. Mantaliteyi değiştirip fark yaratacağız” diye konuştu.

Haberin Devamı

Çok yetenek var

Emre (Almanya), Faruk (Pursaklar), Efe Halil, Aykut (Hacettepe), Kıvanç (Mersin), Rockson, Imoro (Gana), Alparslan (G.Birliği), Onur (Adana DS), Fahri’yi (Antalya) aldıklarını hatırlatan Karafırtınalar şunları söyledi: “Ömer, Kamil, Mehmet İncebacak, Salih, Jebrin ve Abdülkadir’i herkes tanıyor. Elimizde bilinmeyen yetenekler de var. Mesela 1993 doğumlu Mert ve Melih’in performanslarını görünce herkes yine şaşıracak.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!