Küçük Kulüp Derneği'nden diplomatik davet

Güncelleme Tarihi:

Küçük Kulüp Derneğinden diplomatik davet
Oluşturulma Tarihi: Şubat 07, 2014 01:08

Küçük Kulüp Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Emre Sarıgedik ve İzmir Fransa Fahri Konsolosu Zeliha Toprak’ın ev sahipliğinde 10 Şubat Pazartesi günü Küçük Kulüp Derneği’nde İzmir’de görev yapan kariyer konsoloslara yönelik bir davet veriliyor.

Haberin Devamı

İzmir’de görev yapan başkonsolos ve konsolosları bir araya getirecek bu önemli davet hakkında bilgi veren Küçük Kulüp Yönetim Kurulu Başkanı Emre Sarıgedik “ Güzel İzmir’mizin en önemli mihenk taşlarından olan kulübümüz Küçük Kulüp’de Divan Başkanımız Sn. Kemal Çolakoğlu, ve değerli dostum Fransa İzmir Fahri Konsolosu Sevgili Zeliha Toprak Hanımefendi ile ortak projemiz olarak saygıdeğer diplomatlarımızı ağırlamaktan onur duyacağız. Ülkelerinden binlerce kilometre ötede görev yapan kariyer konsolosları bir araya getirmek, dış ilişkiler ve Türkiye hakkında fikir alışverişinde bulunmak bizlere ayrı bir gurur kaynağı olacaktır. Yerel bir kulüp olmayı çoktan aşıp ulusal bir güç olan kulübümüz diplomatik adımlarını artık daha çok atacaktır. Küçük Kulübümüz 70 yıldır sürdürdüğü topluma öncü olma politikasını bu davetle bir kez daha kanıtlayacaktır.”diye konuştu.

DAVETE KATILACAK BAŞKONSOLOSLUK VE KONSOLOSLUKLAR

Almanya İzmir Başkonsolosluğu, Romanya İzmir Başkonsolosluğu, Yunanistan İzmir Başkonsolosluğu, İtalya İzmir Konsolosluğu, İngiltere İzmir Konsolosluğu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!