“Köpek gibi aşığım” yazdı, ölüme atladı

Güncelleme Tarihi:

“Köpek gibi aşığım” yazdı, ölüme atladı
Oluşturulma Tarihi: Mart 10, 2011 20:24

İzmir’de, Bornova Anadolu Lisesi öğrencisi 17 yaşındaki Yüksel Sesgir, kendisini banliyö treninin önüne atarak yaşamına son verdi. Olay, dün saat 11.30 sıralarında Halkapınar’da meydana geldi.

Haberin Devamı

Sesgir, tek başına geldiği istasyonda bir süre sonra üzerindeki montunu çıkararak ağacın altına bıraktı, çevredekilerin şaşkın bakışları arasında Karşıyaka yönünden gelen banliyö treninin önüne atladı. Vatandaşların uyarısı üzerine trenin durmasının ardından, 112 Acil ve polisten yardım istendi. Ancak Yüksel Sesgir’in hayatını kaybettiği belirlendi. Bu sırada büyük şok yaşayan yolcular tahliye edildi.

İntihar notu cebinden çıktı

Sesgir’in montunun cebinden bir sayfalık intihar notu da çıktı. Mektupta, “Ben daha 17 yaşındayım ama köpek gibi aşığım. Baba beni affedin, böyle bir şeyi yapabileceğimi hiç düşünmezdim. Ö.’yü çok seviyorum. Onun bir suçu yok. Ona kızmayın, sahip çıkın” yazdığı öğrenildi.Nöbetçi savcının incelemesinin ardından liseli gencin cesedi, otopsi için izmir Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Polisin olayla ilgili soruşturmasının devam ettiği bildirildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!