Güncelleme Tarihi:
Hüseyin ve Ayla Yıldız’ın kurdukları Kanatçı Hüso’da, tüm yemekler kömür ateşinde pişiyor. Kanat ve but ızgara Meksika’dan ithal özel karışım sosla servis ediliyor. Fiyatlar, kişi başı 20-30 lira arasında değişiyor. Hizmet kalitesi ve hijyenin önde gelen unsurlar olduğunu belirten Hüseyin ve Ayla Yıldız, “İzmir’de ‘kanat ızgara restoranı’ kavramını getiren ilk işletmelerdeniz. Tüm personelimiz, sertifikalı, deneyimli ve güleryüzlü kişilerden oluşuyor. Haftanın yedi günü hizmet veriyoruz. Her cuma canlı fasıl mevcut. Alsancak, Çeşme ve Karşıyaka’da da şubeler açmayı planlıyoruz” dedi. Telefon: (0 232) 259 62 92