Kocadon'dan miting gibi açılış

Güncelleme Tarihi:

Kocadondan miting gibi açılış
Oluşturulma Tarihi: Mart 02, 2014 19:43

CUMHURİYET Halk Partisi'nin Muğla'nın Bodrum İlçesi'ndeki seçim bürosunun açılışı mitinge dönüştü. Vatandaşların ve partililerin yoğun ilgi gösterdiği açılışta "Kocadon Başkan" sloganları atıldı, CHP bayrakları sallandı.

Haberin Devamı

CHP Bodrum İlçe Teşkilatı, 30 Mart'taki yerel seçimi süresince hizmet verecek, Bodrum Seçim Merkezi'nin açılışı büyük bir katılımla yaptı. Açılışa Muğla Belediye Başkanı ve Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Osman Gürün, Muğla İl Başkanı Mehmet Öztürk, İlçe Başkanı Recai Seymen, Meclis üyeleri adayları ve partililer katıldı. Ünlü oyuncu Oktay Kaynarca da açılışa katılarak Başkan Kocadon'a destek verdi.
Etkinlik öncesinde yerel sanatçı Mustafa Ergene'nin verdiği konserde şarkılara açılışa katılanlarda bulundukları yerden eşlik etti. Sarso olarak tanınan Bodrumlu müzisyen Mustafa Sarsılmaz, Başkan Kocadon için bestelediği "Sallansın Bodrum Kocadon'la" isimli şarkısını seslendirince, kalabalık iyice coştu.

Kocadondan miting gibi açılış

Haberin Devamı


Bodrum Belediye Başkan Adayı Mehmet Kocadon, halkı selamlayarak hazırlanan sahneye çıktı. Coşku karşısında sahnede duramayan Kocadon, halkın arasına inerek selamlaştı ve kendisini dinlemeye gelen annesi Fatma Kocadon'un yanına gidip, elini öptü, "15 yıl sonra annemin oyunu da aldım" dedi.
Başkan Kocadon, 30 martta herkesin oyunu kullanması için çağrıda da bulanarak, "5 yılda yaptıklarımız ile Bodrum'u yeniledik. Birlik ve beraberlik ile yaptık bütün bunları. Kamu alanlarını halka geri kazandırdık, parklarla kullanıma açtık. Belediye bünyesinde kafeteryalar açarak işsiz arkadaşlarımıza iş imkanı sunduk. Çağdaş, medeni bir kent sözü vermiştik, elimizden geleni de yaptık. Şimdi bunların aynısını yarımada için tekrar veriyoruz. Turizm tanıtımları için gece gündüz çalıştık, Bodrum'u yurt içi ve yurt dışındaki fuarlarda temsil ettik. Bodrum'un dünyaya direk açılması içinde elimizden geleni yapıyoruz" dedi.

Kocadondan miting gibi açılış

Konuşmaların ardından CHP Bodrum Belediye Meclis üyesi adayları tanıtıldı. CHP İl ve ilçe başkanları, Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Osman Gürün, Bodrum Belediye Başkan Adayı Mehmet Kocadon ve eşi Hülya Kocadon birlikte halkı selamladı. Tören, 10. Yıl Marşı'nın hepbir ağızdan okunmasıyla sona erdi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!