Karşıyaka terleyecek

Güncelleme Tarihi:

Karşıyaka terleyecek
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 28, 2012 00:00

KURULUŞUNUN 100. yılına giren Karşıyaka’da çarşamba günü seçilecek yeni yönetimi zorlu günler bekliyor.

Haberin Devamı

Bütçe, borç yükü, teknik heyet ve kadro arayışı kurmayları terletecek. Kaf-Kaf’ın mevcut futbolcu kadrosuna 3, eski oyunculara 2, yöneticilere 4, vadesi gelmemiş kamu alacaklarına 8 olmak üzere 17 milyon TL civarında borcu var. Futbolcular değişen kural gereği alacaklarını geçmiş yıllarda olduğu gibi Uyuşmazlık Çözüm Kurulu aracılığı yerine mahkeme kanalıyla tahsil etmek zorunda oldukları için transfer yasağı tehlikesi bulunmuyor, ama haciz dosyaları baş ağrıtacak.
Son yıllarda futbol ve basketbolda kongre öncesi teknik heyetlerini belirleyen Kaf-Kaf’ta Mustafa Uğur ve Hakan Demir’le yola devam edilmeyecek olması yönetimi ilk etapta arayışa itecek. Birçok kulübün transferde startı çoktan verdiği piyasada Karşıyaka önce teknik patron sorunlarını çözecek. Ligde averajla kalıp hayal kırıklığı yaratan mevcut futbolculardan Ayhan, Bülent Ataman, Bülent Kocabey, Mahmut, Erhan Kavak, Erhan Şentürk, Murat, Mutlu, Özgür Bayer, Özgür Volkan ve Özgürcan’ın sözleşmesi bitti.
Prensipte yeniden anlaşılan Ufukhan ve Recep’e henüz resmi imza attırılmadı. Ahmet, Fatih, Agbetu, Cihan, Erdi, Necati, Taha, Şaban, cezalı Mustafa Sevgi, genç oyuncular Faik, Malik, Metin olmak üzere 11 oyuncunun sözleşmesi sürüyor. Cihan, Agbetu, Necati, Fatih, Şaban gibi isimlerin kalıp kalmayacağı belli değil. Basketbolda yabancıların durumu belirsiz. Başkanlığa aday olan Azad Yeşil’in listesinin bugün netleşmesi bekleniyor. Cihan Büyükoral ise liste çalışmalarını sürdürüyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!