Karşıyaka Oda Orkestrası Bodrum’da

Güncelleme Tarihi:

Karşıyaka Oda Orkestrası Bodrum’da
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 04, 2015 01:31

Denizbank ana sponsorluğunda 12’nci Uluslararası Gümüşlük Klasik Müzik Festivali’nde Şef Rengim Gökmen yönetimindeki Karşıyaka Oda Orkestrası (KODA), dünyaca ünlü piyanistimiz Gülsin Onay ve trompet sanatçısı Cem Sevgi’ye eşlik edecek. Bodrum Antik Tiyatro’da yarın akşam gerçekleşecek gala gecesinde Mozart ve Shostakovich’in eserlerine yer verilecek.

Haberin Devamı

Devlet Sanatçısı Piyanist Gülsin Onay’ın sanat danışmanlığında, Piyanist Eren Levendoğlu’nun sanat yönetmenliğinde, Bodrum Klasik Müzik Derneği tarafından organize edilen Uluslar arası Gümüşlük Klasik Müzik Festivali yarın (cuma) Bodrum Antik Tiyatro’da Şef Rengim Gökmen yönetiminde gerçekleşecek Piyanist Gülsin Onay; KODA sanatçılarının konseriyle başlayacak. Son provaları Karşıyaka’da yapan KODA ve ünlü şef Rengim Gökmen Bodrum’daki tüm sanatseverlerin yarınki konsere çağırdı.

Karşıyaka Oda Orkestrası Bodrum’da

Karşıyaka Oda Orkestrası, festival kapsamında 4 Temmuz Cumartesi de saat 21.00’de bu defa Şef Hakan Şensoy yönetiminde, Gümüşlük Antik Taş Ocağı’nda "Mavi Geceye Müzik" başlığı altında bir konser daha verecek. Programın ilk yarısında orkestra, A. Vivaldi ve G. P. Telemann’ın eserlerine yer verirken, ikinci yarıda A. Piazzola, Kenan Durul, Armağan Durdağ ve Jacop Gade gibi bestecilerin eserleri seslendirilecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!