Karşıyaka’da OHAL İlanı

Güncelleme Tarihi:

Karşıyaka’da OHAL İlanı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 03, 2012 00:00

BANK Asya 1. Ligi’nde son 9 maçta sadece 1 galibiyet alarak tehlikeli bölgeye çakılıp kalan KSK’de kongre tartışmalarını bir yana bırakan camia, Akhisar derbisine odaklandı.

Haberin Devamı

Futbol şube yönetimi tesislerde takımla bir araya gelip dikkatleri çekerken, futbolcular da aralarında toplanıp durum değerlendirmesi yaptı. Bu arada bir grup taraftar idmana gelip oyunculara moral verdi. KSK’de sakatlıkları bulunan Taha, Şaban, Cihan ve Ufukhan’ın maça yetişecekleri, Özgür Bayer ve Ayhan’ın durumunun belirsiz olduğu bildirildi. Agbetu ise cezalı. Kongre sürecinde Yaşar Holding ve Karşıyaka Belediyesi’nin kulüpten desteklerini çekeceklerini açıklamalarının takımı olumsuz etkilediğini ifade eden 2. Başkan Nazım Torbaoğlu, “Oyunculara kulübün sahipsiz kalmayacağını, alacaklarını düşünmeyip lige odaklanmalarını söyledik” diye konuştu. Teknik Direktör Mustafa Uğur, “Düşmesi kesinleşen Güngören’in de Giresun deplasmanında bizle oynadıkları maçta olduğu gibi onurlu mücadele vereceğine inancım tam” dedi.

Haberin Devamı

Serdar’ın haczi son anda aşıldı

Karşıyaka’da 2009-10 sezonunda forma giyen Serdar Sinik’in avukatı, futbolcunun 100 bin TL’lik alacağı için haciz memurlarıyla Yalı’daki kulüp binasına gitti. Serdar’la telefonla görüşen kulüp çalışanları oyuncuyu ikna edip haczi durdururken, memurların tesislere de gitmesini engelledi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!