Karşı kıyının lezzetleri Aquarium'da

Güncelleme Tarihi:

Karşı kıyının lezzetleri Aquariumda
Oluşturulma Tarihi: Mart 11, 2015 01:10

SWISSOTEL Büyük Efes'in sevilen restoranlarından Aquarium, Yunan Yemek Festivali'yle komşunun lezzetlerini İzmirlilerle buluşturmaya başladı.

Haberin Devamı

Yemek festivali için karşı kıyıdan gelen Yunan şefler Stavros Michail Manousakis ve Koutsonouri Varvara, başlangıç akşamının konukları için birbirinden özel lezzetleriyle hem görsel, hem de lezzetsel bir şov yaptı. Manousakis ve Varvara, midye saganaki, tirokafteri ve karidesli lahana dolması gibi deniz ürünleri, leziz zeytinyağlıları ve türlü çeşit mezeleri sundu. Evrim Ateşler ile arkadaşlarından oluşan Okeanos Grubu ise gitar ve buzuki eşliğinde iki yakanın müziğiyle gecelere renk kattı. Zaman zaman şarkılara eşlik eden konuklar, zaman zaman da kendilerini pistte buldu ve sirtaki yaptı. Alakart set menü alternatiflerini zenginleştiren Yunan yemek kültürünün tanıtıldığı bu özel festival Aquarium'da 15 Mart'a kadar devam edecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!