Karadeniz lezzeti için son gün

Güncelleme Tarihi:

Karadeniz lezzeti için son gün
Oluşturulma Tarihi: Kasım 30, 2013 01:09

SWISSOTEL Büyük Efes’teki Karadeniz Haftası etkinlikleri bugün sona eriyor.

Haberin Devamı

Garsonların yerel kıyafetlerle servis yaptığı etkinlikte hamsi tava, hamsili pilav ve mıhlama gibi daha birçok lezzetli yemekleri, Karadeniz müzikleri eşliğinde sunuluyor. Genel Müdür Rıza Elibol, yıl boyunca Cafe Swiss’te bölgesel Lezzetler Köşesi olarak ekimde Marmara, eylül, mart ve ocakta Akdeniz, haziran ve nisanda Doğu Anadolu, mayısta İç Anadolu’yu İzmirlilerle buluşturduklarını söyledi. Yemeklerin bölgenin yemyeşil bitki örtüsü ve serin sularından gelen ürünlerinden yapıldığını da belirten Elibol, “Bugün bitecek etkinlikte, Karadenizli konuk aşçıların ellerinde oluşan lezzet yoğunluğu 12.00 - 15.00 saatleri arasında KDV dahil kişi başı 54 TL’ye misafirlerle buluşuyor” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!