Kaliteli gıda üretimine onay

Güncelleme Tarihi:

Kaliteli gıda üretimine onay
Oluşturulma Tarihi: Haziran 02, 2000 00:00

Haberin Devamı

DENİZLİ Pamukkale Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Gıda Bölümü öğrencilerinin pratik yapması için kurulan Unlu Mamuller Pilot Tesisi, 9 ürün için kodeks gıda üretim sertifikası aldı. Gıda Bölümü, ekmek, simit, poğaça, yaş pasta, sütlü tatlılar, revani, şekerpare, kalburabastı, tuzlu kuru pastalar ve tatlı kuru pastalar üretiminde belgeli oldu. Kodekse 4 ay önce başvuran tesis, temizliği, çalıştırdığı gıda mühendisi, ürün kalitesi, bina şartları gibi konularda da standartlara uymak zorunda. Yrd. Doç. Dr. İlyas Çelik, ‘‘Kimseye rakip değiliz. Kaliteli gıda üretiminin yaygınlaşması için işbirliğine açığız’’ dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!