Kaf-Kaf'ın gençleri şampiyona direnemedi: 2-1

Güncelleme Tarihi:

Kaf-Kafın gençleri şampiyona direnemedi: 2-1
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 19, 2015 01:35

Art arda aldığı farklı yenilgilerle eleştiri oklarına hedef olan Karşıyaka, dün şampiyonluk kupasını kaldıran Kayserispor’a da yenildi ama bu kez alkışı haketti: 2-1. Yıldızlar topluluğu rakibi önüne, 9’u altyapısından yetişmiş 11’le çıkan yeşil-kırmızılı ekip 21. dakikada Bobo’nun şov yönü ağır basan golüyle geriye düştü: 1-0. 37’de Ali Kemal, akıl dolu falsolu bir vuruşla Kayacan’ı avladı: 1-1. 58’de Biseswar, KSK’nin genç savunmacıları arasından klas bir vuruşla tabelayı belirledi: 2-1.

Haberin Devamı

STAT: Kadir Has
GOLLER: Dk. 21 Bobo, Dk. 58 Biseswar (Kayseri), Dk. 37 Ali Kemal (Karşıyaka)
SARI KARTLAR: Berkay (Kayserispor), Yiğit (Karşıyaka)



Işık saçtılar
“Bizim açımızdan önemli olan genç arkadaşlarımızın nasıl performans göstereceğiydi” diyen KSK Teknik Direktörü Rıza Tuyuran, “Tecrübemiz ve fizik gücümüz yeterli değil ama 4-5 oyuncumuz ışık saçtı. Oldukça da memnunuz” dedi.

Profesyonellikle tanıştılar
Kayseri’de 16 futbolcuyla sahaya çıkan KSK’de 11’de Mustafa Aşan ve Onur Okan, kulübede ise Aykut ve Kahe dışında tecrübeli oyuncu yoktu. 11’deki 9 altyapı oyuncusundan 3’ü ilk kez A takım forması giydi. Kaleci Erhan Erentürk, Yiğit Yavuz ve Eray Güçlü’nün profesyonellikle tanıştığı maçta, altyapı koordinatörlüğünden A takımın dümenine geçen Teknik Direktör Rıza Tuyuran oyuncu değişiklerinde de gelecek vaad eden yıldız adaylarını kullandı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!