Kaf-Kaf’ın ilk yarıda golü yok

Güncelleme Tarihi:

Kaf-Kaf’ın ilk yarıda golü yok
Oluşturulma Tarihi: Kasım 01, 2011 00:00

YENİ teknik patronu Mustafa Uğur’un yönetiminde çıktığı ilk maçta Kartal’ı 2-1 yenerek nefes alan Karşıyaka, bu sezon oynadığı dokuzuncu maçta da ilk yarıda gol atamayarak ilginç bir grafik çizdi.

Haberin Devamı

Dokuz karşılaşmanın beşinde rakip fileleri havalandıramayan Kaf-Kaf, T. Linyit (4-0) ve Kartal’ı (2-1) ikinci yarıda kaydettiği gollerle mağlup etti. Göztepe (1-1) derbisinde ilk 45 dakikayı yenik kapatıp beraberlik golünü ikinci yarıda bulan Karşıyaka’da, Kasımpaşa (1-2) deplasmanında Erhan Şentürk’ün 76. dakikada attığı penaltı golü puan için yeterli olmadı. Dokuz maçta 8 golle yetinen Karşıyaka’da, Tavşanlı ve Kartal karşılaşmalarında 2’şer gol kaydeden Şaban takımının en golcü ismi durumunda. 

99. yıl heyecanı

KSK kuruluşunun 99. yıldönümünü bugün kutlayacak. Van’daki deprem felaketi ve şehitlerimiz nedeniyle görsel şovlar, kokteyl, resepsiyon ve konserler ertelendi. Evlerin balkonlarına bugün yeşil-kırmızı bayraklar asılacak, ilçedeki bilbordlarda Karşıyaka tarihinden fotoğraflar yer alacak. Karşıyaka Çarşısı’nda iki dev bayrak dalgalanacak, lokma dökülecek. Yönetim, Atatürk Anıtı’na saat 19.12’de çelenk koyacak, 99 meşale yakılacak. Kaf-Kaf, kasım ayında oynayacağı maçlara özel hazırlanan 100. yıl formasıyla çıkacak.

 

 

 

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!