"Kadın erkek fark etmez Karşıyaka Çarşı affetmez"

Güncelleme Tarihi:

Kadın erkek fark etmez Karşıyaka Çarşı affetmez
Oluşturulma Tarihi: Ocak 27, 2013 00:00

KARTALSPOR maçında yaşanan olaylar nedeniyle bir maç seyircisiz oynama cezası alan KSK, 1-0'lık galibiyete bayan taraftarların desteğiyle ulaştı.

Haberin Devamı

Hürriyet Ege'yi sosyal medyadan takip edin

www.facebook.com/HurriyetEge

www.twitter.com/HurriyetEge

 Bu sezon ilk kez ceza alan yeşil-kırmızılı ekip, yağmurlu havaya rağmen 700 civarında seyircinin desteğiyle sahaya çıktı. Kaf-Kaf'lı kadınlar, doksan dakika boyunca susmadan tezahürat yaparken, davulların da sürekli çalması dikkati çekti.
KSK'li kadın taraftarlar, başlama düdüğünden önce dev bir siyah bayrak ile üzerinde “Kadın-erkek fark etmez Karşıyaka Çarşı affetmez”, “Adalet istiyoruz” yazılı pankartlar açarak, hakemlerin ve Türkiye Futbol Federasyonu'nun İzmir temsilcisine yönelik tutumunu protesto etti.

KSK BAYAN TARAFTARLARIN DESTEĞİYLE KIRDI GEÇİRDİ 1-0

KAF-Kaf'ta yeni transfer Marcin Robak maçı protokol tribününden izledi. Önceki gece İzmir'e gelen Polonyalı golcünün pazartesiden itibaren takımla antrenmanlara başlayacağı açıklandı. Olağanüstü kongre kararının iptalinin ardından dinlenmeye çekilen Başkan Cihan Büyükoral müsabakaya gelmedi.

Haberin Devamı

 DEVRE arası 14 futbolcusunu kaybeden, geçen hafta dokuz transfer yapıp, altyapıdan da beş genci (A) takıma alarak kadroyu toparlayan KSK'de, sakat ve cezalıların çokluğu sıkıntı yarattı. Erdi Kasapoğlu ve İbrahim Şahin'den sakat, Caner Ağca ve Adnan'dan cezalı olduğu için faydalanamayan Teknik Direktör Cihat Arslan, altyapıdan Battal'ın yanısıra yeni transfer Emre Toraman, cezası biten Onur Türk'ü sahaya sürdü.

KSK'de yeni transferler Recep Biler, Veli ve Onur Bayramoğlu ilk kez 18 kişilik kadroya alındı. Şanlıurfa'da ise, geçmişte KSK forması giymiş isimlerden Tisdell ve Gökhan Kaba ilk onbirde, Kıvanç ise yedek kulübesinde oyuna başladı.
İZMİR'de hafta boyunca etkili olan yağmur Alsancak Stadı'nın zeminini çamur deryasına çevirdi. Maç boyunca süren yağışlı hava futbolcuları zorlarken, kötü zemin nedeniyle top sürmek ve pas atmak imkansız hale geldi.

 

BANU ŞEN YAZIYOR... BERABER ISLANDIK YAĞAN YAĞMURDA

Kadın erkek fark etmez Karşıyaka Çarşı affetmez

Haberin Devamı

Kadın erkek fark etmez Karşıyaka Çarşı affetmez

Kadın erkek fark etmez Karşıyaka Çarşı affetmez

Kadın erkek fark etmez Karşıyaka Çarşı affetmez

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!