İzmir'in en işlek caddesinde silahlı kavga: 1 ölü 3 yaralı

Güncelleme Tarihi:

İzmirin en işlek caddesinde silahlı kavga: 1 ölü 3 yaralı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 06, 2013 00:00

İZMİR’in Bornova İlçesi'nde, iddiaya göre bara girip müzik aleti çalıp para almak isteyen bir grup ile bar çalışanları arasında çıkan tartışmada silahlı kavgaya dönüştü.

Haberin Devamı


 Açılan ateş sonucu, müzik aletiyle içeri girmeye çalışan 19 yaşındaki Erdinç Ergat kaldırıldığı hastanede hayatını kaybedereken Abdurrahman Özçelik, Remzi Taşyuran ve Rüstem Mızrak açılan ateş sonucu çeşitli yerlerinden yaralandı. Polis ekiplerinin yaptığı çalışma sonucu olayla ilgili 4 kişi gözaltına alndı.

İzmirin en işlek caddesinde silahlı kavga: 1 ölü 3 yaralı

Olay, dün gece saat 23.30 sıralarında Küçükpark’taki Süvari Caddesi üzerinde bulunan bir eğlence mekanının önünde meydana geldi. İddiaya göre müzik aleti çalıp eğelence mekanlarından para isteyen bir grup bir bara girmek istedi. Fenerbahçe-Lazio maçının son dakikalarının oynandığı sırada meydana gelen olayda bar çalışanları gruba izin vermedi. Çıkan tartışma silahlar kavgaya dönüşürken açılan ateş sonucu 4 kişi yaralandı. Müzik aletiyle içeri girmeye çalışan Erdinç Ergat (19), minibüs şoförü Remzi Taşyuran (31), başka bir barın güvenlik görevlisi Rüstem Mızrak (29) ve olay yerinden yaya olarak geçen Abrurrahman Özçelik (45) yaralandı.

Haberin Devamı

İzmirin en işlek caddesinde silahlı kavga: 1 ölü 3 yaralı

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi gönderildi. Olay yerine ilk ulaşan polis ekibine bir kişinin 'bunları ben vurdum' diyerek teslim olduğu öğrenildi. Olay yerinde ilk müdahalesi yapılan yaralılar hastaneye kaldırıldı. Ağır yaralanan 19 yaşındaki Erdinç Ergat ile başka bir barın güvenlik görevlisi Rüstem Mızrak Ege Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırılırken Ergat yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Yaralılardan minibüs şöförü Remzi Taşyuran, Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesi'nde tedavi altına alınırken hayati tehlikesinin olduğu bildirildi. Abdurrahman Özçelik, Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Olay esnasında bir pompalı tüfek, iki tabanca ve bir bıçağa polis tarafından el konulduğu belirtildi. Sİlahlı kavgaya karıştığı belirtilen 4 Cinayet Büro Amirliği tarafından gözaltına alındı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!