Güncelleme Tarihi:
Türkiye’nin ilk barmeni, yazdığı kitaplarla rakı ve meze kültürü külliyatına vücut veren Vefa Zat ile Rakı Ansiklopedisi’nin Yayın Yönetmeni Erdir Zat’ın konuk olduğu gecede sohbet geç saatlere kadar sürdü. Vefa Zat’ın rakı adabını, ölçülü içki içmeyi, unutulan mezeleri anlattığı yemekte, katılımcılar keyifli saatler geçirdi. İzmir Life dergisinin ev sahipliğinde gerçekleşen yemekte; Sisim’in lezzetli mezeleri ve yemekleri tadıldı. 17’nci yüzyıldan itibaren meyhanelerin var olduğu İzmir’de, bu mekanların çoğunlukla bulunduğu bölge olarak öne çıkan Alsancak’ta geçtiğimiz yıl hizmet vermeye başlayan Meyhane Sisim, Meyhane Modeli Projesi’nin iki alt konseptinden biri olan Klasik-Vintage Meyhane’nin ilk somut örneği olma özelliği taşıyor.