İzmir’in 3 projesi Cannes’da tanıtıldı

Güncelleme Tarihi:

İzmir’in 3 projesi Cannes’da tanıtıldı
Oluşturulma Tarihi: Mart 26, 2010 00:00

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin 3 projesi, Fransa’nın Cannes kentinde düzenlenen ve dünyanın en prestijli gayrimenkul fuarı olarak anılan MIPIM 2010’da tanıtıldı.

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Fransa’da düzenlenen ve dünyanın sayılı fuarları arasında gösterilen MIPIM 2010’da, kentsel dönüşüm alanındaki 3 projesinin tanıtımını yaptı.
Yatırım ortağı
Proje sahipleri, yatırımcılar, iş geliştiricileri, inşaat firmaları, çeşitli ülkelerin kamu kurumları ile toplu konut idarelerinin temsilcilerinin bir araya getirildiği fuarda kurulan Türkiye standında İzmir’in yanı sıra İstanbul, Ankara, Bursa Büyükşehir Belediyeleri ile Toplu Konut İdaresi (TOKİ) ve Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı projeleri de yer aldı. İzmir Büyükşehir Belediyesi fuarda Cennetçeşme Kentsel Dönüşüm Projesi, Ege Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi ile Kadifekale Heyelan Bölgesi Tasviye Projesi’ni çeşitli görsel malzeme ve plazma TV sunumlarıyla katılımcılara tanıttı. Yatırımcıların İzmir’i tanıması, yapılaşma ve inşaat potansiyelinin tanıtılması amacıyla sunulan görsel malzemenin yanında kentin turizm potansiyeli ve genel tanıtımına da yönelik çalışmalar gerçekleştirildi.
İkili görüşmeler
Cannes Film Festivali’nin düzenlendiği Festival Sarayı ve çevresindeki fuara İzmir Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımıcısı Ali Rıza Gülerman, Etüt ve Projeler Dairesi Başkanı Sedat Baylan, Kentsel Dönüşüm ve Yeni Yerleşmeler Şube Müdürü Hasan Karakılınç ile Şehir Plancısı Ebru Öztürk katıldı.  Genel Sekreter Yardımcısı Ali Rıza Gülerman, MIPIM 2010’un sektör konferanslarına da katılarak ikili görüşmelerde bulundu. Avrupa’nın en büyük yapı fuarlarından birisi olan MIPIM 2010’da dünyanın bir çok ülkesinde uygulanan projeler ve maketleri sergilendi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!