İzmir gece alışverişini sevdi

Güncelleme Tarihi:

İzmir gece alışverişini sevdi
Oluşturulma Tarihi: Aralık 18, 2011 00:00

YILBAŞI öncesi piyasayı hareketlendirmek için düzenlenen gece alışverişi, “Night Out Shopping” Alsancak sokaklarını canlandırdı.

Haberin Devamı

Etkinliğe moda dünyasının ünlü markaları ve Alsancak’taki firmalar indirimleriyle destek verirken, kokteyller düzenledi, çeşitli sunumlar yaptı. Gece 01.00’a kadar süren oetkinlmiğe katılanlar Konak Belediyesi Orkestrası ve Perküsyon Grubu’nun hareketli müzikleri eşliğinde alışveriş imkanı buldu.
Etkinliğin en çok ilgi gören bölümlerinden biri ise Gül Sokak’a kurulan 50 metre uzunluğundaki podyumdaki defile oldu. Volkan Severcan ve İzmirli güzel Açelya Kartal’ın sunduğu defilede Şenay Akay, Senem Kuyucuoğlu, Ebru Güzel, Tuğba Karaca, Merve Büyüksaraç gibi ünlü modeller sokak defilesinde İzmirli modacı Ertan Kayıtken’le Beymen Business’in ürünlerini sundu.

Renkli etkinliğin bir diğer mesajı da hayvan haklarına yönelik mesajlar oldu. Hayvanları Koruma Kanunu’nun yeniden düzenlenmesi ve suçların TCK kapsamında değerlendirilmesi için toplanann 10 bin imza Barbaros Şansal’a teslim edildi.

Haberin Devamı

Gece alışverişini destekleyen Key Hotel ve Mi Casa Restoran, Ebru Akel, Saba Atay, Ayda Benefrahim, Selim Özgörkey, Meral Simson, Can Ortabaş, İnci Denizer, Tarkan Önal, Bülent Akgerman gibi isimlere plaket verildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!