İzmir’de yeni bir tat

Güncelleme Tarihi:

İzmir’de yeni bir tat
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 18, 2008 00:00

Alsancak Cumhuriyet Bulvarı, Fransız Konsolosluğu yanında hizmet vermeye başlayan Gülten Edman’ın sahibi olduğu Donut&Dog Shop, İzmirliler’den kısa sürede büyük ilgi gördü.

ABD’nin dünyaca ünlü tatlı yiyeceklerinden Donut’un 14 çeşidini hazırladıklarını ve İzmir’de tek olduklarını belirten işletme sahibi Edman, "Haftanın altı günü gece 03.00’e kadar hizmet veriyoruz. Ayrıca, hot dog tutkunları içinde iki çeşit sunuyoruz. İzmir’de yine ilk kez Pratzal ve Bagal satışını da gerçekleştireceğiz. Ev ve işyerlerine paket servisimiz mevcut" dedi. Donut sipariş hattı telefonu 0 232 464 33 64.

Mekan farklı lezzet aynı
İZMİR, (DHA)

İZMİR’de 1968 yılından bu yana müşterilerine lezzetli yemeklerini Alsancak’ta sunan Nuri Usta, kasım ayından itibaren Kuyu tandır ile Kemeraltı 857 Sokak’ta hizmet vermeye başladı. Konuklarına zeytinyağlı ev yemeklerinin yanısıra iddialı kuyu tandır da sunan ünlü aşçı Nuri İpek’in müşterileri arasında usta tiyatrocu Nejat Uygur da bulunuyor. Nuri Usta, "Zeytinyağlı ve et yemeklerimizin yanı sıra tandırımızla iddialıyız. Müşterilerimiz, lezzetli yemek çeşitlerimiz arasında mutlaka damak tatlarına uygun yemek bulacaklar" dedi.

"La Cigale"de huzurlu yemek
İZMİR, (DHA)

ALSANCAK’ta La Cigale Restoran, yaz mevsiyle birlikte en çok tercih edilen mekanlar arasında yer almaya başladı. Koray Öcal’ın işletmeciliğini yaptığı restoran, ağaçlar arasında, şehir gürültüsünden uzak, Fransız ve İtalyan mutfağının en güzel mönüleriyle hizmet veriyor. Öğlenleri açık ve set mönülerin yanı sıra akşam yemeklerinde ustaların hazırladığı birbirinden leziz yemekleri başarıyla sunduklarını belirten işletmeci Koray Öcal, "Alsancak’ın en huzurlu mekanlardan biri olan La Cigale, tadına doyulmaz bir ortam sunuyor. Zamanın nasıl geçtiğini anlayamadığınız mekanımızda, nefis mönü ve güleryüzlü personelimizle otantik bahçemizde, müşterilerimizi ağırlamaya devam ediyoruz" dedi.

La Campana’da açık büfe 14.95 YTL
Mehmet KURT / İZMİR, (DHA)

KARACA Otel’deki La Campana Restoran’da açık büfe öğle yemeklerinin bedeli 14.95 YTL. Necati Bey Bulvarı, 1379 Sokak Numara 55’teki restoranda onlarca çeşit zeytinyağlı, salata ve soğuk meze, her gün değişen ana yemek, tatlı ve meyveler sunuluyor. Biber dolması, yaprak sarma, enginar, çeşitli salatalar, acı- tatlı soğuk mezelerin bulunduğu restoranda, haftanın 5 günü farklı üç ayrı ana yemek yapılıyor. Aşçıbaşı Mustafa Uysal, mutfak şefi Hikmet Arık, restoran şefi Selahattin Yalçın ve büfe sorumlusu Melek Doğan, La Campana mönüsünü tatmamış olanları da ağırlamaya hazır olduklarını belirtti.

Kahve Bahane buyurun sohbete
İZMİR, (DHA)

İZMİR’in Alsancak semtinde 1998’den beri açık olan Kahve Bahane’ye bir de Bahane Bar eklendi. Muzaffer İzgü Sokak’taki Kahve Bahane, ikinci mekanı Bahane Bar ile İzmirliler’e hizmet veriyor. İşletmeciler Ümit Takmaz ile Gürkan Yüksel, uzun yıllardır bu işi yaptıklarını, insanların kendi mekanlarını tercih etmelerinin nedeninin profesyonel çalışmaları ve gelenleri güleryüzle karşılayıp, sıcak bir ortamda ağırlamaları olduğunu söyledi. Her yaş grubunu ağırlayan Kahve Bahane ve Bahane Bar’ı tercih edenler arasında rock şarkıcısı Emre Aydın ile Vega ve Pinhani grubu üyeleri de yer alıyor. 20 kişilik ekibi ile çalışan Kahve Bahane aynı anda 300 kişiyi ağırlayabiliyor.

Dalyan’ın en yeni mekanı Langusta
İZMİR, (DHA)

TURİZMİN gözde merkezlerinden Çeşme İlçesi’ne bağlı Dalyan’da, yaklaşan yaz sezonuna yenilenen dekorasyonuyla adım atan Körfez Restoran, ikinci şubesini "Körfez Langusta Restoran" adıyla açtı. Sektörün deneyimli ismi Mehmet Kabadayı ile genç işletmeci ve Genel Müdür Mehmet Karabina yönetimindeki Körfez Langusta Restoran’da da ot ve mevsim salataları iştah kabartıyor. Dalyan’da hizmete açılan "Körfez Langusta Restoran", denize hakim konumu, 150 kişilik kapalı ve 500 kişilik açık oturma alanı, günlük balık çeşitleri ve zengin meze mönüsüyle müşterileriyle buluştu. Genel Müdür Mehmet Karabina, kaliteli hizmetlerini bu mekanlarında da yenilikçi bir çizgiyle sürdüreceklerini belirterek, "Çeşme dostlarını Körfez Langusta’da ziyafet sofralarına ve lezzet kervanına bekliyoruz" dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!