İzmir’de tropikal muhteşem bir ada

Güncelleme Tarihi:

İzmir’de tropikal muhteşem bir ada
Oluşturulma Tarihi: Eylül 13, 2010 00:00

İzmir’in kuzeyinin en uç noktasında barış ve dostluğun ilçesi Dikili’nin sahil köyü Bademli’nin karşısında yer alan Kalem Adası gelenleri hayran bırakıyor.

İZMİR’in Dikili ilçesi Bademli köyü karşısındaki Kalem Adası, Pasifik Okyanusu’ndaki tropikal adaları aratmıyor.Kalem Adası üzerindeki tek tesis olan Olıvıera Resort, tatil dinlencesinde müşterilerine farklı olmanın yanında keyifli bir tatil sunuyor.
Bademliye karşı
İzmir’in kuzeyinin en uç noktasında barış ve dostluğun ilçesi Dikili’nin sahil köyü Bademli’nin karşısında yer alan Kalem Adası’nı, Türk Turizmine Dartar ailesi kazandırdı. Tekneyle kadaran birkaç dakikada ulaşılabilen Kalem Adası’ndaki Olıvıera Resort’a gidenleri taş yollar, taş işçiliğinin güzel örnekleri olan 30 odalı butik otel karşılıyor.
Farklı mimari
Adaya tarihi bir koku bırakan şato, konukların kaldığı ilk tercih yerlerin arasında geliyor. Türk ve dünya mutfaklarının sunulduğu restoran, mini Beach Club, güneşlenme terasları, dalma meraklıları için akvaryum kadar berrak ve mavi bayraklı deniziyle Kalem adası, İzmir’in yeryüzündeki cennet köşesini andırıyor. Kalem adası bu kış da konuklarını ağırlamaya hazırlanıyor.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!