İTO’dan Sakız’a Paskalya çıkarması

Güncelleme Tarihi:

İTO’dan Sakız’a Paskalya çıkarması
Oluşturulma Tarihi: Nisan 12, 2012 00:00

SAKIZ Belediye Başkanı Polidoros Lambrinoudis, İzmir Ticaret Odası (İTO) Başkanı Ekrem Demirtaş’ı 13-15 Nisan tarihleri arasında kutlanacak geleneksel Paskalya Bayramı’na onur konuğu olarak davet etti.

Haberin Devamı

Ziyarete, Yunanistan’ın İzmir Başkonsolosu Theodore Tsakiri, İTO Meclis Başkanı Selami Özpoyraz, meclis üyeleri, Çevre ve Şehircilik İl Müdürü, ilçe belediye başkanları Hakan Tartan, Faik Tütüncüoğlu, Abdül Batur, Kamil Okyay Sındır, Mustafa İnce, Sıtkı Kürüm, Osman Özgüven, İsmail Uygur, Tayfun Çiçek, Gökhan Demirağ ile basın mensuplarından oluşan 120 kişilik grup eşlik edecek.

Ekselans Turizm organizasyonunda gerçekleştirilecek gezide, Sakız’ın seramik işçiliğiyle meşhur Armalia Köyü, Pirgi, Olimpi Köyü, Mesta ziyaret edilecek. Paskalya gecesi meşhur roket şenliklerine katılmak için Virandodo’ya gidecek olan heyet, pazar günü de geleneksel yöntemlerle hazırlanan ve kömür ateşinde pişirilen kuzu çevirme ve kokoreç gibi yiyeceklerle hazırlanan Paskalya Yemeği’ne katılacak. Ekselans Turizm Genel Müdürü Laura Balkır, organizasyona ekip olarak çok iyi hazırladıklarını söyledi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!