İTK’da veda zamanı

Güncelleme Tarihi:

İTK’da veda zamanı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 30, 2010 00:00

İZMİR Özel Türk Koleji mezunları 2009-2010 eğitim ve öğretim yılına Uşakizade Köşkü önünde gerçekleşen törenle veda etti.

Haberin Devamı

224 öğrencinin diplomalarını aldığı törene, Vali Yardımcısı Ardahan Totuk, İTK Genel Müdürü Oğuz Tatış, İTK Kurucu Temsilcisi Yiğit Tatış okul öğretim üyeleri ve veliler katıldı. İzmir Özel Türk Koleji Bahattin Tatış Kampüsü ve Büyük Çiğli Kampusü mezunları Uşakidaze Köşkü önünde düzenlenen geleneksel diploma töreninde bir araya geldi.

İşte birinciler

İzmir Özel Türk Koleji’nde bu yıl Bahattin Tatış Kampüsü’nde Anadolu Lisesi Birincisi; Seçil Baltalı, Genel Lise Birincisi; Beril Koç, Fen Lisesi Birincisi; Gözde Güngörmüş oldu.

Büyükçiğli Kampüsü’nde ise Anadolu Lisesi’nde Batuhan Erdoğdu, Genel Lise’de de Esra Aynalı birincilik kürsüsüne çıktı.
İTK diploma töreninde konuşan İTK Genel Müdürü Oğuz Tatış, 60. yılda İTK öğrencilerinin aldıkları Türkiye ve İzmir dereceleri ile kendilerini onere ettiklerinin söyledi. Okul birincilerinin plaket çakma törenin ardından diplomalarını alan öğrencilerinin Uşakizade Köşkü merdivenlerinde hatıra fotoğrafı çektirdi. 224 mezun keplerini havaya atarak okullarına veda etti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!