İş ve siyaset dünlaya bu düğünde buluştu

Güncelleme Tarihi:

İş ve siyaset dünlaya bu düğünde buluştu
Oluşturulma Tarihi: Aralık 24, 2010 00:00

Endüstri Mühendisi Alkın Yurtkuran ile çevre mühendisi Merve Kocabaş harika bir düğünle mutluluğa yelken açtı. Düğün, İzmir ve Bursalı iş dünyasını bir araya getirdi.

Haberin Devamı

ULUDAĞ Üniversitesi eski Rektörü Prof. Dr. Mustafa Yurtkuran ve eşi Prof. Dr. Merih Yurtkuran’ın oğlu Endüstri Mühendisliği Araştırma Görevlisi Alkın Yurtkuran ile TESCO KİPA İnşaat Direktörü Sadık Kocabaş ve eşi Gıda Mühendisi Zuhal Kocabaş’ın kızı Çevre Mühendisi Merve Kocabaş ile evlendi. Almira Hotel Balo Salonu’nda düzenlenen düğün törenine Bursa’nın siyaset, işdünyası, eğitim ve sosyal çevrelerinden çok sayıda tanınmış isim katıldı.
Özel konuklar özel kareler
Nilüfer Belediyesi memuru Jale Karakuş’un nikahını kıydığı düğün töreninin şahitliklerini ise Müge Taşyaran ile Mehmet Yurtkuran yaptı. Tüm ince detayların düşünüldüğü görkemli düğün törenine devlet eski bakanlarından Cavit Çağlar, CHP Bursa Eski Milletvekili Yahya Şimşek, Bursa eski Valisi Orhan Taşanlar, Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaolu ve Ergun Gürsoy’un yanı sıra Bursa-İstanbul ve İzmir’den gelen çok sayıda işadamı katıldı.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!