İnternet aşıkları

Güncelleme Tarihi:

İnternet aşıkları
Oluşturulma Tarihi: Nisan 18, 2010 00:00

İzmirli İsmail Gümüş, Japon Aya Usui ile internette tanıştı. Bu arkadaşlık, Gümüş’ün Japonya’ya gitmesinden sonra aşka dönüştü. Evlilik kararı alan çift, bu yaz İzmir’de yapacakları düğünle yaşamlarını birleştirecek.

Haberin Devamı

İZMİR’de özel bir firmada AR-GE faaliyetlerini yürüten üniversite mezunu İsmail Gümüş ile Japonya Nagoya’da muhasebecilik yapan Aya Usui’nin büyük aşkları evliliğe doğru gidiyor. Pamukkale Üniversitesi Elektronik Öğretmenliği bölümünden mezun olan ve İzmir’deki bir otomasyon firmasında çalışan 27 yaşındaki İsmail Gümüş, geçen yıl internette chat yaparken, Japonya’nın Nagoya kentinde yaşayan, muhasebeci 23 yaşındaki Aya Usui ile tanıştı.
Evlilik adımları
Altı ay boyunca internetten süren arkadaşlıkları, İsmail Gümüş’ün Japonya’ya gitmesinden sonra aşka dönüştü. Birbirlerine bağlanan çift emin adımlarla evlilik yolunda ilerlemeye başladı. Bir süre önce İzmir’e gelen Japon gelin Aya Usui, İsmail Gümüş’ün ailesi ile tanıştı.
Türkiye’de yaşam
Çok mutlu olduklarını, evlendikten sonra İzmir’de yaşayacaklarını söyleyen Aya Usui, “İlk başlarda ailem başta olmak üzere çevremdeki herkes İsmail ile birlikteliğeme karşı çıktı, ama şimdi bizi destekliyorlar. Evlendikten sonra Türkiye’de ve özellikle de İzmir’de yaşayacağız. Örf ve adetlerimiz Türkiye ile birbirine yakın, zorluk çekmeyeceğimi düşünüyorum” dedi.

Haberin Devamı

Japon gelin İzmir hayranı

İzmir’in çok güzel şehir olduğunu ifade eden Aya Usui, “İnsanları cana yakın, yemekleri gerçekten çok güzel ve gün geçtikçe Türkçemi geliştiriyorum. Burada kendimi evimde hissediyorum. Bu arada baklava da çok güzel” dedi.

Birbirimize Çok büyük fedakarlık

2010’un Türkiye’de Japon yılı ilan edildiği, bu yılda İzmir’e Japon gelin getireceğini söyleyen İsmail Gümüş ise, “Birbirimiz için büyük fedakarlıklar yaptık. Aylarca internet ortamında ilişkimizi yürüttük. Şimdiler de ise yanımda olmasından dolayı çok mutluyum. Aya, Müslümanlığı ve Türkiye’yi seçti” diye konuştu. Önümüzdeki mayıs ayında Japonya’da küçük bir nişan töreni yapacaklarını, düğünün ise bu yaz İzmir’de olacağını belirtti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!