İngilizler’den Abbas’a hediye

Güncelleme Tarihi:

İngilizler’den Abbas’a hediye
Oluşturulma Tarihi: Ekim 01, 2008 23:09

DİDİM’de 13 yıl önce yakalandığı kemik erimesi hastalığı nedeniyle kolları ve bacakları hareket edemez durumda olan, ciddi maddi sıkıntılarla boğuşan ve ayrıca engelli aracına mahkum olarak yaşamını sürdüren Abbas Karabulut için yardım kampanyası başlatıldı. Yabancılar 1 hafta içinde topladıkları 1320 YTL’yi bayramın birinci günü ziyaret ettikleri Abbas’ın ailesine teslim etti. İngiliz Susan Tahmassebi ve annesi Joyce Reah elde edilen parayı zarf içinde Abbas’ın annesi Pakize Karabulut’a verdi.

Prensesten yardım isteyecek

Yardım gecelerinde satılmak üzere pasta ve kekler yapan İngiliz Susan Tahmassebi ise İngiltere prensi Charles’ın eşi prenses Camilla’nın da kemik ermesi hastalığı ile mücadele ettiğini, İngiltere’ye gidip Abbas Karabulut için prensesten yardım isteyeceğini söyledi. İngiliz Tahmassebi, "Prenses Camilla’nın kemik erimesi hastalığına yakalananlar için kurduğu bir vakıf var. Tüm dünyadaki hastalara yardım ediyor. Önümüzdeki hafta İngiltere’ye gidiyorum. Abbas için bu vakıfla konuşacağım, prensesten yardım isteyeceğim" diye konuştu.

Oğlunun 3 ayda bir aldığı 750 YTL’lik engelli maaşıyla geçinmekte zorluk çektiklerini anlatan anne Pakize Karabulut ise "Oğlumun hastalığının bir çaresi varsa, devletten yardım istiyorum. Abbas’ımı yürürken görmek istiyorum" diye konuştu.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!