ilayda seninle Azrail’e kafa tutuyoruz

Güncelleme Tarihi:

ilayda seninle Azrail’e kafa tutuyoruz
Oluşturulma Tarihi: Haziran 06, 2010 00:00

Bir evin tek çocuğu olan 12 yaşındaki İlayda Şentürklü, bir kat aşağıdaki annesine bakmak isterken düşüp, başını yere çarptı. Hastanede yaşam savaşı veren küçük İlayda’nın kurtulması için ailesi herkesin kızları için dua etmesini istedi.

Haberin Devamı

BİR spor mağazasının müdürü Çetin Şentürklü (38) ile ev hanımı Feride Şentürklü’nün (36) tek çocukları olan İlayda Şentürklü, geçen pazartesi günü saat 18.30 sıralarında, Kuşadası’nda Alacamescit Mahallesi’ndeki dublesk evlerinin birinci kat balkonuna çıktı. Balkondan alt katta bulunan annesine bakmak isteyen İlayda, aşağıya fazla sarkınca dengesini kaybetti. Balkondan düşen küçük kız, başına alt kattaki demir kapıya çarptı. Annesi tarafından çağırılan özel bir ambulansla Söke Devlet Hastanesi’ne kaldırılan İlayda Şentürklü, yapılan ilk müdahalenin ardından aynı gün, durumunun ağır olduğu belirtilerek İzmir’e sevk edildi.

Sınavlara hazırlanıyordu

Bu yıl ilk kez Seviye Belirleme Sınavı’na girmeye hazırlanan İlköğretim Okulu 6’ıncı sınıf öğrencisi İlayda Şentürklü tedaviye alındı. Beyinciğinin hasar gördüğü belirtilen, bilinci kapalı olan İlayda’nın hayati tehlikeyi atlatamadığı belirtildi. Kısa bir süre solunumu da duran İlayda’nın babası Çetin Şentürklü ile annesi Feride Şentürklü ile biricik kızlarının yattığı hastaneden bir an olsun ayrılmazken, iyileşmesi için dua ediyor. Tıbbın elinden geleni yapmasının dışında herkesten kızının sağlığına kavuşması için dua etmelerini isteyen anne Şentürk, “Onların da dualarıyla kızımızın sağlığına kavuşmasını, birlikte evimize dönmeyi istiyoruz” dedi.

Şarkı sözlü destek

Haberin Devamı

Kızına bir şarkının sözleriyle, “Kalbin ağlasa da gülümse inadına/Düşler takıp saçlarına yürü umutlara/Kurduğun hayalleri ayazlar yıksada/Sen yeterki hep ümit et hayat döner sana” sözleriyle seslendi. Üzüntülü anne Şentürklü, “Biz de ümidimizi hiç yitirmiyoruz. Hadi uyan bekliyoruz” diye konuştu.

Yunus dostluğunu yazdı

Anne Feride Şentürklü kızının havuzda bir yunus ile yüzerken göründüğü fotoğrafının altına ise “İlaydacığım, meleğim! Bak ne kadar içten gülümsüyorsun. İçindeki hayat enerjin o kadar candan, içten ve sıcakki. Kelimeler yetersiz kalıyor. İlaydacığım! Biliyormusun biz Kocaman bir aileyiz. Birimizin tırnağı acısa, etine bir şey olsa hepimizin canı acıyor. Ve seninle birlikte her zamanki gibi Azrail’e bile kafa tutuyoruz. Şimdi yine inatla haykırıyoruz. Seni bizden alamayacak. Bak hastane bahçesi seni seven, seni bekleyen yüzlerce kişiyle dolu. İnanıyoruz ki dualarımız yerini bulacak” diye yazdı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!