ICCI Anadolu Enerji Toplantısı yapıldı

Güncelleme Tarihi:

ICCI Anadolu Enerji Toplantısı yapıldı
Oluşturulma Tarihi: Mart 11, 2016 16:52

SEKTÖREL Fuarcılık A.Ş. tarafından düzenlenecek olan ICCI Uluslararası Enerji ve Çevre Fuar Konferansı’nı tanıtmak amacıyla "ICCI Anadolu Enerji Toplantıları"nın ikincisi İzmir’de yapıldı.

Haberin Devamı

ICCI Anadolu Enerji Toplantısı yapıldı

Sektörel Fuarcılık Yönetim Kurulu Üyesi Murat Özer, Sektörel Fuarcılık A.Ş. Proje Satış Yönetmeni Meral Baysal’ın ev sahipliğinde Swiss“tel Büyük Efes’te yapılan toplantıda, Ege Üniversitesi Güneş Enerji Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Günnur Koçar, İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Sırrı Aydoğan, Günder Yönetim Kurulu Üyesi Can Sözen ve Yabancı Sermayeli Enerji Yatırımcıları Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Emre İdemen de bulundu. Toplantıda konuşan, Hannover Fairs Turkey Fuarcılık A.Ş. Genel Müdürü Murat Özer, fuarla ilgili bilgiler vererek, "Enerji fuarımızın 22’incisini düzenleyeceğiz. Fuar sayesinde yurt dışındaki yabancı yatırımcılar Türkiye’ye gelecek. Türk iş adamlarıyla yurt dışındaki iş adamları bir araya gelerek, özellikle güneş, rüzgar ve jeotermal alanında yatırımların hedeflendiği bir etkinlik olacak" dedi. Murat Özer, İzmir’de jeotermal enerjinin çok yaygın ve Batı Anadolu’nun yatırım için önemli bir bölge olduğunu belirtti.

Haberin Devamı

Enerji sektöründe yatırımcı, tedarikçi, ekipman ve hizmet sağlayıcılarını ulusal ve uluslurarası ziyaretçi ve sektör ilgilileri ile buluşturan, fuar ve ikili görüşmeleri aynı platformda sektörden personellere sunan ICCI 2016- 22. Uluslar arası Enerji ve Çevre Fuar Konferansı 27- 29 Nisan tarihlerinde İstanbul Fuar Merkezinde gerçekleşecek.




BAKMADAN GEÇME!